Korainak tartanátok? Mit gondoltok? Mi a véleményetek?
Párommal 7hónapja vagyunk egyutt es hamarosan meg lesz a haz ahova bekoltozunk.
Persze a haz az en nevemen lesz. Nem fog felezodni mert vagyoni szerzodest fogunk csinaltatni. Persze nm most.
Amiota egyutt vagyunk nm vedekezunk.
Nem zarkozunk el a baba tematol. Mindketten felkeszultunk h szulok legyunk. (26/L-27/F)
Mi ugy vagyunk vele ha jon a baba megtartjuk. Abba a nagy hazba 3 gyermek is elfér. Paromnak es nekem van munkam.
Nem lehet így megmondani hogy korai e vagy sem,mert mindenkinél máshogy végződik a történet.
Volt egy csaj,aki korán vállalt gyereket a párjával. A ház adott volt,a pasi dolgozott. Évek múltán amikor újból beszéltem a csajjal,már egyedül volt a lányával,kereste a boldogságot.
Én 19 voltam amikor megismerkedtem a Párommal,aki 5,5 évvel idősebb nálam. Egy helyen dolgoztunk,Neki volt egy kis háza akkor,egy motor,egy kocsi.
20 éves voltam amikor az első gyermekünk megszületett....
Az évek alatt bebizonyosodott,hogy mi egymáshoz illő pár vagyunk,eddig elválaszthatatlanok,pedig nagyon sok mindent megéltünk együtt,amik nem olyan szívderítő dolgok voltak. Most is benne vagyunk egyben,de szeretjük egymást,szeretjük a gyerekeinket,nem bántuk meg hogy így alakult!
ugyan nem olvastam teljesen végig, de értelmetlen a kérdésed. megkérdezed, hogy korai-e ha nem védekeztek mert szerintetek jöhet a baba.
aztán leírod, hogy nem lehet gyereked. MI VAN?
a másik, hogy ha 7 hónap után már rózsaszín köd akkor én nem maradnék ebben a kapcsolatban
Nem hinném,hogy korai nekünk pl becsúszott,bár mi védekeztünk,és akkor ünnepeltük az 1 éves évfordulónkat akkor költöztünk össze,nos mi tanulás mellett dolgoztunk,tehát ti jobb helyzetben vagytok,mint mi voltunk.
Van egy ismerősöm 2 hét ismerettség után történt az eljegyzés rá egy hónapra az esküvő 9 hónapra rá jött az első bébi azóta van már még egy gyerekük és imádják egymást ennek 6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!