Korainak tartanátok? Mit gondoltok? Mi a véleményetek?
Párommal 7hónapja vagyunk egyutt es hamarosan meg lesz a haz ahova bekoltozunk.
Persze a haz az en nevemen lesz. Nem fog felezodni mert vagyoni szerzodest fogunk csinaltatni. Persze nm most.
Amiota egyutt vagyunk nm vedekezunk.
Nem zarkozunk el a baba tematol. Mindketten felkeszultunk h szulok legyunk. (26/L-27/F)
Mi ugy vagyunk vele ha jon a baba megtartjuk. Abba a nagy hazba 3 gyermek is elfér. Paromnak es nekem van munkam.
Kedves utolso?
Olvastad h mit irtam a tobbi valaszolonak?
Akkor leirom meg egyszer. NEM TUDOK TEHERBE ESNI!!!! MAR EGYUTT LAKUNK!!!
UTolso!
1. Senkit akasztottam fel.
2. Csak nm szerettem volna lenni irni h nm lehetek babas ezert mar pattognod kell? At se gondolod h mit irsz.
Jah es nm vagyok aki felakar ajasztani hanem teeee engem!!!!
3. En olyat nm irtam h "hat en nm ugy gondoltam" ilyen szoveg nincs sehol XD
4. Latom árad beloled a bunkóság!!!
5. Inkabb ne irj semmit!!!
1, 49% annyit jelent, hogy általában megírja a tényleges véleményét és az ő véleménye eltér a többiekétől, és/vagy 2-3 éve tag itt. Én havonta legalább 1%-ot csúszok lefele, de majd ezt te is meglátod, ha többet válaszolsz kérdésekre.
2, a babás kérdést azért értette félre mindenki, mert azt írtad, hogy ha jön a baba, megtartjuk, ebből az jön le, hogy semmi gond nincs ilyen téren és ebből felelőtlenség árad, hogy nem védekeztetek eddig sem. Így, hogy nem lehet babád, így meg nem értem, hogy hogy írhatod azt, hogy ha jön....ha meg úgy érted, hogy nehezen esel teherbe, az nem egy és ugyan az. Ha nehezen esel teherbe, akkor is felelőtlenség nem védekezni, mert akár megtörténhet
3, nem a válaszoló a bunkó, hanem tényleg kicsit te
4, ha nem tetszenek a válaszok, ne írj ki kérdést
5, mi tényleg csak segíteni akartunk
6, ha te már "tudod a választ" és biztos vagy magadban, hogy jól csinálod, akkor miért írod ki a kérdést?
7, attól, hogy hitelt vesz fel valaki, nem hülye, nem mindenki tud összegyűjteni 26 éves korára annyi pénzt, hogy hitel nélkül vegyen házat. Senki nem bízik a hitelekben, de szükség esetén muszáj.
8, nem muszáj ránk hallgatni, azt csinálsz, amit akarsz
Nem voltam bunko! :(
Mindenkiere valaszoltam normalisan.
Jo ok kicsit felreerthetoen irtam a baba dolgot belatom.
Amugy mindenfele valaszra szamitottam. De ezt irtam is a legelejen. NM irtam banto dolgot egyaltalan.
Mindenki valaszat elfogadtam.
Jo volt olvasni. :)
Tisztaba vagyok azzal is h senki nm egy forma, senkinek nm egy forma a velemenye , a gondolkodasi menete.
Nm azt irtam h masok hulyek ha felvesznek hitelt. Senkit nm szoktam lehulyezni, sot bunkozni meg plane nm.
Nah tuti h megint vki felre fogja erteni amit leirtam!! :(
Azert irtam ki a kerdes mert kivancsi voltam ki mit fog irni, ki h fog reagalni! Vn egy ket dolog amit le irt par ember amin el lehet gondolkodni rajta.
Jól látom, h ezt a kérdést 7 hónapja is feltehetted volna, csak abban a változatban, h "megismertem egy fiút, és úgy döntöttem, azonnal gyereket akarunk, mit gondoltok?".
Csak nehogy egy év múlva meg azt olvassuk, h "felelőtlen voltam, gyereket szültem egy olyan férfinak, akit nem is ismertem, mit tegyek?"
Háááááát. Kicsit lakjatok együtt szerintem előbb.
Ilyen jellegu kerdest nm fogok ki irni!
EGyaltalan nm vagyunk felelotlenek!
Ha egy ev mulva valalom be a gyereket es akkor lep le az apuci akkor is felelotlen leszek vagy ha ket mulva valalom be?
Nem bunkozaskent kerdezek mielott vki tamadna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!