Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korainak tartanátok? Mit...

Korainak tartanátok? Mit gondoltok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Párommal 7hónapja vagyunk egyutt es hamarosan meg lesz a haz ahova bekoltozunk.

Persze a haz az en nevemen lesz. Nem fog felezodni mert vagyoni szerzodest fogunk csinaltatni. Persze nm most.

Amiota egyutt vagyunk nm vedekezunk.

Nem zarkozunk el a baba tematol. Mindketten felkeszultunk h szulok legyunk. (26/L-27/F)

Mi ugy vagyunk vele ha jon a baba megtartjuk. Abba a nagy hazba 3 gyermek is elfér. Paromnak es nekem van munkam.

2014. febr. 27. 22:14
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
100%
Ha még nem laktatok együtt, akkor iszonyú marhaság rögtön gyereket vállalni.
2014. febr. 28. 08:29
 32/44 A kérdező kommentje:
Egyutt lakunk :)
2014. febr. 28. 08:33
 33/44 anonim ***** válasza:
69%

Felteszel egy félreérthető kérdést és még te háborogsz?

Nem a 7 hónapot tartom korainak hanem azt hogy kezdettől fogva nem védekeztek.Kérdés hogy tudtad e már akkor hogy nem lehet babás?ha tudtad akkor meg tök értelmetlen a kérdés.

(mielőtt beszólnál,én kb 90%ban tudtam hogy nem lehet spontán gyerekem,védekeztünk azért,és csak 3év után ment élesben +kellet még 4év mire összejött)

2014. febr. 28. 08:39
 34/44 anonim ***** válasza:
78%

Nem korai. Egy többéves biztosnak hitt kapcsolat is teljesen tönkre tud menni, akkor nem lenne ennyi válás.

Ha szeretitek egymást, akkor jöhet a baba miért is ne?

A ház maradjon a neveden, okos vagy.

2014. febr. 28. 08:43
 35/44 anonim ***** válasza:
92%

Anyám borogass...

Most komolyan...ezt kell nekem "kora reggel" olvasnom...

Tidom-tudom nem kell...de azonnal egy ilyen kérdéssel indítani..

Tudod kérdező feltettél egy kérdést..a válaaszadők valaszoltak... Neked nem tetszett ezért a sajat kerdésed kvázi széttrollkodtad.

Az nem tartozik ránk, hogy nem valószínű, hogy lehet gyereked de az igen hogy nem védekeztek.. Wtf?

Ráadásul "elkeszültünkm hgy szülők legyünk?"

Ebből mire gondolsz?

Ne csodálkozz, ha téged néznek hülyének. Főleg, ha támadsz amikor az általad elmondott informáciők alapján válaszolunk.

Csak a kiírt kérdésre a válaszom(minden további komment figyelembevétele nélkül)

7 hónap után ketten házba költözni ennyi idősen nem gáz, nem probléma, nem korai.

Bebiztosítod magad, hisz te veszed..oké...bár ha ketten éltek és nem kápé, hanem hitel akkor azt ketten fizetitek utána hisze együtt éltek, úgy kevésbé fair.

Ha kápé, akkor szerződés sem kell, hszen a magyar jogrendszer eljesen világosan rendelkezik ilyen esetben, mert házasság előtt veszed, és az különvagyonnak számít, ha 10 év múlva eladjátok akkor is, és abbóo a pnzből vesztek másikat..de legyen szerződés, ah így nyugodtabb vagy.;)

Babatéma: kezdetektől nem védekezni mérhetetlenül nagy ostobaságra vall(kortól függetlenül) de 7 hónap uán ilyen korban a megfelelő anyagi háttér mellett semmi baj,bár fél évnél még akad rózsaszín köd, de ez nagyon kapcsolatfüggő..

Sőt ez az aktuális kor, vagyis kellene hogy általánosságban ez legyen az a kor, amikor a nők szülnek.

A további infők tekintetében nem válaszolnék..nincs értelme

2014. febr. 28. 08:56
 36/44 anonim ***** válasza:
92%

Nekem korai lett volna hét hónap után babát vállalni, de ha Ti mindketten így akarjátok és így érzitek, akkor rajta, ez csak a kettőtök döntése kell legyen.

Ami viszont nekem szemet szúr, az a hozzáállásod:nekem furi ha egy kapcsolat amit hosszú távra terveznek, az úgy kezdődik, hogy enyém-tied, ahol már anya-apa van, ott szerintem "mi" és a "miénk" kellene hogy legyen.

2014. febr. 28. 09:09
 37/44 A kérdező kommentje:

Nalunk ez meg van!

Van ket haza az enyemre nincs szuksege de mondta h csinaljuk meg a szerzodest mert tudja h nincs hova mennem . Meg ha szet is mennenk ahogy a valaszolok irtak h benne lehet a pakliba.

2014. febr. 28. 09:14
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Offolni fogok de nem bírom ki,hogy ne tegyem.

Kérdező iszonyatosan idegesít,hogy a magyar nyelvet nem tudod helyesen használni és szándékosan kihagysz betűket.Szerintem amíg megoldás adatik a babaprojektre,addig a nyelvtan könyvet nézegesd.

A kérdésedre a válaszom pedig,hogy mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja,és úgy dönt a sorsa felől ahogy neki megfelelő.Ha a későbbiekben nem úgy alakul,ahogyan tervezted akkor viszont így jártál.

Sok sikert és légyszíves tanulj meg írni,ha ennyire értelmes felnőtt nőnek gondolod magad.

2014. febr. 28. 09:36
 39/44 A kérdező kommentje:
Sorry h ki hagyok betuket. Telorol irok es eleg ratyi mar.
2014. febr. 28. 09:41
 40/44 anonim ***** válasza:
74%

De mindig csak a NEM szónál szarakodik az "e" betű?Ne már.

Nem kötözködni akarok amúgy csak megjegyeztem.

Amúgy meg vágjatok bele,lehet éltek még 2 évet együtt mire összejön a baba.Szóval hajrá!

2014. febr. 28. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!