Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korainak tartanátok? Mit...

Korainak tartanátok? Mit gondoltok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Párommal 7hónapja vagyunk egyutt es hamarosan meg lesz a haz ahova bekoltozunk.

Persze a haz az en nevemen lesz. Nem fog felezodni mert vagyoni szerzodest fogunk csinaltatni. Persze nm most.

Amiota egyutt vagyunk nm vedekezunk.

Nem zarkozunk el a baba tematol. Mindketten felkeszultunk h szulok legyunk. (26/L-27/F)

Mi ugy vagyunk vele ha jon a baba megtartjuk. Abba a nagy hazba 3 gyermek is elfér. Paromnak es nekem van munkam.

2014. febr. 27. 22:14
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
67%

Miért ha jön 20 válasz arra, hogy korai akkor védekeztek?

Am sztem az, 7 hónap az lófütty, semmi. Nem is laktok együtt, az nagy próba, ha nem megy, de terhes vagy, akkor mi van?

Nem gondolkoztok, nem baj, szerelem meg minden, csak a pofáraesés lesz nagyobb

2014. febr. 27. 22:59
 12/44 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem se korai. Szeretitek egymást, van munkátok és van hol laknotok. Még úgysem vagy terhes, lehet, hogy mire megfogan a baba már 1-2 éve együtt fogtok élni. Ha mindig a tökéletes alkalomra vártok (ami lehetetlen, egyszerűen azért mert az élet ilyen), akkor te is beállhatsz a nagymamakorban szülő nők sorába. Akkor meg azon fogsz kattogni, hogy egészséges lesz-e a baba, mivel negyvenhez közeledve egyre nagyobb a kockázat.
2014. febr. 27. 23:03
 13/44 anonim ***** válasza:
81%
Na megjött a szokásos " ne szülj 40 évesen" komment, igaz, hogy még csak 26 a nő, de az majdnem 40!!! MATEMATIKA!!
2014. febr. 27. 23:04
 14/44 anonim válasza:
79%
Hát, a korotok alapján optimális, azonban a kapcsolatotok hosszát tekintve meg korai lenne. Sajnos 7hónap még nem számít nagy mérföldkőnek. Természetes le lehet szólni a véleményem, de tudtommal az első nagy fordulópont 1 év után van (statisztikák szerint), és ha abban a helyzetben az egyetlen összetartó erő az, hogy terhes vagy, akkor azt már eleve megette a fene. Én azt javasolnám, hogy inkább költözzetek össze, és várjatok még ezzel a témával úgy fél évet.
2014. febr. 27. 23:06
 15/44 anonim ***** válasza:
78%
Nem korai a hozzá állás botrányos.Három gyerek is elfér...nem a sarokban fognak állni fel kell nevelni őket ,családra van szükségük. Etetni,ruházni,nevelni stb ....
2014. febr. 27. 23:20
 16/44 anonim ***** válasza:
93%
7 hónap együttjárás után én még nem vágnék bele. Nagyon sok kapcsolat úgy megy tönkre, hogy összejöttek, gyorsan jött a gyerek, gyorsan jött a házasság, gyorsan jött a közös hitel vállalása -házvásárlás, és sajnos a válás is gyorsan jött. Persze hosszú idő után is sok válás van. De egy olyan emberrel nem vállalnék gyereket, akivel még nem laktam együtt. 10 éve már lassan, hogy én és a férjem összejöttünk. 2 hónap után tudtam, hogy nem fog nekem újat mutatni akkor sem, ha összeköltözünk, gyereket vállalunk, stb...és így is lett, de kijártuk a lépéseket. Egy kapcsolatban is megvannak a lépések, amit be kell tartani. Előbb biztosan meg kell tanulni járni, aztán lehet szaladni. 3 év együttjárás után összeköltöztünk, kábé 3 év együttlakás után gyerek, innen viszont kerek 3 év-re rá házasodtunk (gyerek szülinapján:D) és egy időben vállaltuk a közös hitelt a házvásárlással. Nem azt mondom, hogy ennyi időt kell várni a dolgok között és hogy pont ilyen sorrenben kell csinálni, de ha biztosabbra akar menni az ember, akkor azért kell pár hónap mindegyik szakaszban. Az együttjárásból kábé már nektek is elég, innen legalább fél, de inkább legalább egy év együttlakás kellene és utána gyerekvállalás. Én még közös hitelt nem vállalnék, csak miután működik a gyerekvállalás is. Megannyi kapcsolat a gyerekvállalás után megy tönkre. Rengeteg olyan kérdést olvasok itt, hogy válunk, a gyerek 0-3 éves. De általában közel szokott lenni a gyerek életkora az 1-hez a kérdésekben. Kábé ekkor szokott betelni a pohár.
2014. febr. 27. 23:26
 17/44 anonim ***** válasza:
50%
Sehol nem írta hogy nem laknak együtt (de azt se hogy igen). Ha nem laktok együtt akkor lehet hogy célszerűbb lenne várni.
2014. febr. 28. 00:07
 18/44 A kérdező kommentje:

3as valaszolo:

Mar egyutt lakunk!!!

Elmult a rozsaszin kod!!!

4es valaszolo:

A problemakat tudjuk kezelni!!

6os valaszolo:

"meg egy loves sem talalt" undorito vagy

Arra nm gondolsz esetleg h problemaim vannak amik miatt nm lehetek babas? Orvoshoz jarok vizsgalatokra! Elobb kerdez aztan irj ilyet!!!

7es valaszolo:

mar egyutt lakunk!! Vannak ismeroseim sot velem egy idosek es vn egy lany aki meg nm is jart egy evet a sraccal terhes lett, osszekoltoztek. Hamarosan megszuletik a masodik babaja es 4eve vannak egyutt!!!

Nem vagyunk felelotlenek. Anyu nelkul nottem fel. Dolgoztam mar 18 evesen . Vannak szakmaim is. Rendes melom is vn. Mindketten jo csaladi korulmenyek kozott nottunk fel jo nevelest kaptunk. A parom szuleivel jo a kapcsolatom es a parom is joba vn az en szuleimmel. Nincs kibfogasuk ellene. Sot nm kertunk a segitsegukbol megis magatol jonnek. Megtudunk allni a sajat labunkkon. Laktam mar albiba az egy exemmel. Nm mukodott . Miert? Mert nm volt munkaja en meg nm tartottam el a segget. Pedig babat akartam tole . De ugy nm lehetett h nincs munkaja. Ez volt a baj anno azzsl a kapcsival. De minek is magyarazkodom.

A masik meg az h nm fogok 40evesen szulni mert veszelyes abba a korba en meg nm kockaztatok.

11es valaszolo:

Egyutt lakunk!!!

13as valaszolo:

LOL!! EZEN BESIRTAM XD

14es valaszolo:

Nm azt irtam h most akarok!!! Olvas legyszives!!

15os valaszolo:

Nm kell kiforgatni a szavaimat! Negy szoba vn de hat nm sarokba lesznek!!!

16os valaszolo:

nem hitelbol veszem a hazat! Hulye nm vagyok!!!! Gyujtottem a penzt es kaptam egy kis segitseget!

A hitelrol rossz velemenyem vn ebbe benne vn egy csalad tagom de hat az o hibajat nm kovetem el!

Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszat! Szamitottam ilyen valaszokra!

Meg egyszer koszonom! :)

2014. febr. 28. 00:14
 19/44 A kérdező kommentje:
Meg annyit h a baba nm szenvedne hianyt semmibe sem. Anyumtol nm kapattam meg mert elhagyott de az en gyerekem mindent meg fog kapni amit en nm kaphattam meg
2014. febr. 28. 00:18
 20/44 anonim válasza:
84%
En csak azt furcsallom, hogy mar az elejen sem vedekeztetek.
2014. febr. 28. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!