Korainak tartanátok? Mit gondoltok? Mi a véleményetek?
Párommal 7hónapja vagyunk egyutt es hamarosan meg lesz a haz ahova bekoltozunk.
Persze a haz az en nevemen lesz. Nem fog felezodni mert vagyoni szerzodest fogunk csinaltatni. Persze nm most.
Amiota egyutt vagyunk nm vedekezunk.
Nem zarkozunk el a baba tematol. Mindketten felkeszultunk h szulok legyunk. (26/L-27/F)
Mi ugy vagyunk vele ha jon a baba megtartjuk. Abba a nagy hazba 3 gyermek is elfér. Paromnak es nekem van munkam.
Miért ha jön 20 válasz arra, hogy korai akkor védekeztek?
Am sztem az, 7 hónap az lófütty, semmi. Nem is laktok együtt, az nagy próba, ha nem megy, de terhes vagy, akkor mi van?
Nem gondolkoztok, nem baj, szerelem meg minden, csak a pofáraesés lesz nagyobb
3as valaszolo:
Mar egyutt lakunk!!!
Elmult a rozsaszin kod!!!
4es valaszolo:
A problemakat tudjuk kezelni!!
6os valaszolo:
"meg egy loves sem talalt" undorito vagy
Arra nm gondolsz esetleg h problemaim vannak amik miatt nm lehetek babas? Orvoshoz jarok vizsgalatokra! Elobb kerdez aztan irj ilyet!!!
7es valaszolo:
mar egyutt lakunk!! Vannak ismeroseim sot velem egy idosek es vn egy lany aki meg nm is jart egy evet a sraccal terhes lett, osszekoltoztek. Hamarosan megszuletik a masodik babaja es 4eve vannak egyutt!!!
Nem vagyunk felelotlenek. Anyu nelkul nottem fel. Dolgoztam mar 18 evesen . Vannak szakmaim is. Rendes melom is vn. Mindketten jo csaladi korulmenyek kozott nottunk fel jo nevelest kaptunk. A parom szuleivel jo a kapcsolatom es a parom is joba vn az en szuleimmel. Nincs kibfogasuk ellene. Sot nm kertunk a segitsegukbol megis magatol jonnek. Megtudunk allni a sajat labunkkon. Laktam mar albiba az egy exemmel. Nm mukodott . Miert? Mert nm volt munkaja en meg nm tartottam el a segget. Pedig babat akartam tole . De ugy nm lehetett h nincs munkaja. Ez volt a baj anno azzsl a kapcsival. De minek is magyarazkodom.
A masik meg az h nm fogok 40evesen szulni mert veszelyes abba a korba en meg nm kockaztatok.
11es valaszolo:
Egyutt lakunk!!!
13as valaszolo:
LOL!! EZEN BESIRTAM XD
14es valaszolo:
Nm azt irtam h most akarok!!! Olvas legyszives!!
15os valaszolo:
Nm kell kiforgatni a szavaimat! Negy szoba vn de hat nm sarokba lesznek!!!
16os valaszolo:
nem hitelbol veszem a hazat! Hulye nm vagyok!!!! Gyujtottem a penzt es kaptam egy kis segitseget!
A hitelrol rossz velemenyem vn ebbe benne vn egy csalad tagom de hat az o hibajat nm kovetem el!
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszat! Szamitottam ilyen valaszokra!
Meg egyszer koszonom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!