A férjem szeretne nyáron kettesben nyaralni, én még korainak tartom. Ki engedjen?
A lányunk 1,5 éves múlt.
Szeret a nagyszülőkkel lenni, nem is akarom hogy soha ne aludjon ott, csak korainak tartom.
A baj, hogy nem alszik el nélkülünk. Mostanában próbáltuk hogy nagyi etet, fürdet, altat - altatásnál ordít, sír. 20-30 perc után odamentünk mi is, azonnal elaludt. Én így nem merem ott hagyni.
Ráadásul a nagyszülők úgy állnak hozzá, hogy erősödik a tüdeje, szóval órákig is hagynák sírni.
Férjem viszont nagyon menne, nehéz időszakon van/vagyunk túl.
Mit gondoltok?
Az a baj,ha kiskorában nem alszik ott a nagyszülőknél,nem szokja meg,hogy nem vagytok mindig vele,később nagyon nehéz lesz ott hagyni!
Én megértem a férjedet,fontos hogy kettesben is legyetek!
Én egyet értek az első válaszolóval. Biztos nem mennék a gyerekeim nélkül nyaralni. Persze, kell kettesben lenni a szülőknek, de ismerem a Férjemet és magamat, egy perc nyugtunk nem lenne a gyerekek nélkül, minden gondolatunk náluk lenne. Ráadásul olyan jó látni a gyerekeket, ahogy örülnek az utazásnak, a szállásnak, az új helynek!
És igen, azért szültem őket, hogy mi neveljük fel és együtt legyünk, nem azért, hogy bármikor lepasszoljam, mikor terhünkre vannak.
És nemtudtok elmenni hármasban nyaralni?
Szoktam láttni, hogy az ilyen picik is úgy élvezik, nagyon aranyosak :-)
Én még 1,5 évesen nem hagynám, hogy ott aludjon. Lehet, hogy velem van a baj, de 1 éves koráig nem is hagynám egyedül csak az apjával. 3 éves korától aludhatna a nagyszülőknél. 1-3 éves kora között pedig maradhatna ott egyszer-kétszer amíg elmegyünk sétálni/ moziba/ vásárolni.....
Mindenki le fog pontozni, vállalom. :)
Én otthagynám a babát a nagyszülőkre. Én a férjed véleményét osztom.
A nyaralás 2 éjszaka lenne, úgy 60 km-re a nagyszülőktől.
Együtt is megyünk, hármasban, 2 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!