A férjem szeretne nyáron kettesben nyaralni, én még korainak tartom. Ki engedjen?
A lányunk 1,5 éves múlt.
Szeret a nagyszülőkkel lenni, nem is akarom hogy soha ne aludjon ott, csak korainak tartom.
A baj, hogy nem alszik el nélkülünk. Mostanában próbáltuk hogy nagyi etet, fürdet, altat - altatásnál ordít, sír. 20-30 perc után odamentünk mi is, azonnal elaludt. Én így nem merem ott hagyni.
Ráadásul a nagyszülők úgy állnak hozzá, hogy erősödik a tüdeje, szóval órákig is hagynák sírni.
Férjem viszont nagyon menne, nehéz időszakon van/vagyunk túl.
Mit gondoltok?
"bedobjuk a mamáékhoz, és ott elvan, más nem így gondolja, írjatok már!!!!"
írok :-). az én mamám egy kis faluban lakott és nagyon jó nagyi volt. gyerekkorom legszebb emlékei közé tartozik a nála töltött idő (ottalvós nyaralások). Az anyukám nem bedobott oda, láttam rajta, h neki nehezebb volt az elválás, mint nekünk gyerekeknek. nem azért aggódott, h ne lennénk jó helyen, hanem hogy hiányozni fogunk neki. de tudta, h nekünk jó kaland lesz és ez így is volt.
Mivel most már egy család vagytok, ezért vinném a gyereket is. Nem azért született meg, hogy le legyen passzolva.
A családok nyaraljanak együtt, ezért hívják családnak.
Jézusom,mi az hogy csak hárman mehetnek nyaralni mert van gyerek.???Ezt komolyan gondoljatok?
Szerintem attol hogy van gyerek kell az hogy az ember kikapcsolodjon testileg lelkileg agyilag mindenhogy.
Mi minden nyaron elmegyunk ketten nyaralni 3 napra ami csak a mi napunk,en nem fogok sajnalni magunktolharom napot azert mert van ket gyerekunk.
Elmegyunk eggyutt is a gyerekekkel tobbszor is a nyaron.Szerintem probaljatok meg.meg van egy kis ido nyarig addig lehet szoktatni a mamahoz es a papahoz a kicsit.
Nem érdekel,ha le leszek pontozva...
Azért mert van már gyerekünk soha többet nem menjek a férjemmel kettesben nyaralni/pihenni???
Ez abszurd...
Azért mert anya+apa lettünk,attól még nő+férfi is vagyunk!Fontos a kettesben töltött idő!
Alapból nem tartom bűnnek, hogy a gyerek a nagyszülővel van. Csak most emiatt az alvás-mizéria miatt.
OFF: aki szerint nem szabad ott hagyni, belegondol hogy ő is lesz nagyszülő? Nem akarja majd, hogy nála legyen pár napot az unokája? Én biztos úgy érezném, hogy nem bízik bennem a gyerekem.
7es vagyok, és csak ki szeretném egészíteni amit írtam! Én is imádtam nagyiéknál lenni kiskoromban, sőt mi az egész nyarat ott töltöttük és nem is akartunk hazamenni :D
De ez nem másfél évesen volt, hanem jóval később már ovisok és iskolások voltunk!
Szerintem fél év egy év múlva simán meg lehet már csinálni, de most még jelzi a lányod, hogy nincs rá készen...
Szóval nem a nagyival van a gond, meg nem is azzal, hogy kettesben szeretnének lenni, hiszen ezek természetes dolgok, hanem inkább az időzítéssel...
Én is így gondolom, hogy még kicsi. Lehet amúgy, hogy szep szorongása van, mert eddig szépen elaludt, úgy 6-8 hete van ez hogy ott kell ülni mellette és fogni a kezét/simogatni.
Ősszel megy a lányunk bölcsibe én meg vissza dolgozni, nem tudom, akkor mennyire fog beleférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!