A férjem szeretne nyáron kettesben nyaralni, én még korainak tartom. Ki engedjen?
A lányunk 1,5 éves múlt.
Szeret a nagyszülőkkel lenni, nem is akarom hogy soha ne aludjon ott, csak korainak tartom.
A baj, hogy nem alszik el nélkülünk. Mostanában próbáltuk hogy nagyi etet, fürdet, altat - altatásnál ordít, sír. 20-30 perc után odamentünk mi is, azonnal elaludt. Én így nem merem ott hagyni.
Ráadásul a nagyszülők úgy állnak hozzá, hogy erősödik a tüdeje, szóval órákig is hagynák sírni.
Férjem viszont nagyon menne, nehéz időszakon van/vagyunk túl.
Mit gondoltok?
persze hogy ott hagynám majd a nagyira is kedves kérdező....de nem 1.5 évesen ....ezért nem kell lepontozni, ez én vagyok....más meg csinálja úgy ahogy ő akarja...
inkább vinném a gyereket és játszanánk együtt...
amúgy de, lehet MAJD bőven menni még kettesben is nyaralni mikor a gyerek is megérik erre
Mi a feleségemmel még a gyerekek előtt megegyeztünk, hogy minden évben elmegyünk kettesben egy hosszú hétvégére.
Igenis, "jár" a szülőknek is egy kikapcsolódás, amikor kettesben vannak, csak egymással foglalkoznak.
Sosem éreztük úgy, hogy "lepasszoljuk" a gyerekeket a nagyszülőkhöz, akármikor is hagytuk ott őket.
Távol lakunk tőlük, a gyerekek is szeretnek ott lenni, a nagyszülők is örülnek a lehetőségnek, hogy több napig unokázhatnak.
Az el nem alvás ellenére is ott hagynám, előbb-utóbb úgyis meg kell szoknia, hogy nélkületek alszik el.
Az is lehet, hogyha tudja, hogy nem vagytok ott, gond nélkül el fog aludni.
Kedves Kérdező! Mindenkit lepontozol, aki nem ért Veled egyet? Miért vagyok én attól rossz, mert ÉN nem mennék a gyerekeim nélkül nyaralni? Legközelebb kérlek írd ki a kérdésed mellé, hogy csak az írjon, aki egyet ért abban, hogy menjetek! És akkor nem lesznek olyanok, akik a másik oldalt képviselik. Egyébként meg a kérdésedből nem tűnt ki, hogy 1. 2 éjszakáról van szó, 2. a gyerekkel is mentek hosszú időre! Ne haragudj, nem vagyok gondolatolvasó! Egyébként meg a kérdésed szerint Te is arra hajlasz, hogy még nem érett rá, de mindenkire haragszol, aki ebben egyetért Veled? Nem értem! Legközelebb kérlek próbálj megadni minden fontos infót és fogalmazz pontosabban!
A fentiek tudatában mostmár azt mondom, hogy egy hétvége nem a világ 60 kmre a gyerektől. Így elmennék. De 1 hétre vagy többre biztos nem hagynám a gyerekeimet senkire csak hogy engem ne zavarjanak! De hangsúlyozom, ez ÉN VAGYOK!!!!! Igaz mi 13 év együttlét után vállatuk az első babát, szóval voltunk eleget kettesben!
Jöhetnek a lepontozók!
25: úgy lehetnek ilyenek a pontok, hogy tökmindegy én mit nyomok, ha mindenki más lepontoz...
De akkor most gyorsan végigfutok és adok mindenkinek egy zöld kezet :-)
Amúgy kedves kérdező, nem kötözködés, meg ilyenek de érdekel:
Neked nincs igényed arra, hogy két napot kettesben tölts a férjeddel?
De igen, lenne rá igényem.
Csak úgy nem nagyon menne, hogy közben a lányom utánam üvölt a nagyszülők meg egyedül hagyják a sötét szobában és rácsukják az ajtót :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!