Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem szeretne nyáron...

A férjem szeretne nyáron kettesben nyaralni, én még korainak tartom. Ki engedjen?

Figyelt kérdés

A lányunk 1,5 éves múlt.

Szeret a nagyszülőkkel lenni, nem is akarom hogy soha ne aludjon ott, csak korainak tartom.

A baj, hogy nem alszik el nélkülünk. Mostanában próbáltuk hogy nagyi etet, fürdet, altat - altatásnál ordít, sír. 20-30 perc után odamentünk mi is, azonnal elaludt. Én így nem merem ott hagyni.

Ráadásul a nagyszülők úgy állnak hozzá, hogy erősödik a tüdeje, szóval órákig is hagynák sírni.

Férjem viszont nagyon menne, nehéz időszakon van/vagyunk túl.

Mit gondoltok?

2013. ápr. 22. 14:08
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Egy-egy napra már volt velük úgy, hogy reggel vittük este mentünk érte. Akkor nem volt gond.
2013. ápr. 22. 14:40
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

persze hogy ott hagynám majd a nagyira is kedves kérdező....de nem 1.5 évesen ....ezért nem kell lepontozni, ez én vagyok....más meg csinálja úgy ahogy ő akarja...

inkább vinném a gyereket és játszanánk együtt...

amúgy de, lehet MAJD bőven menni még kettesben is nyaralni mikor a gyerek is megérik erre

2013. ápr. 22. 14:41
 23/38 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező,már válaszoltam,figyelj még csak április vége van szinte biztos,hogy júniusig túl lép ezen főleg ha továbbra is sokat lesz a mamával,és nyugodtan el is mehettek
2013. ápr. 22. 14:42
 24/38 Golan Trevize ***** válasza:
68%

Mi a feleségemmel még a gyerekek előtt megegyeztünk, hogy minden évben elmegyünk kettesben egy hosszú hétvégére.

Igenis, "jár" a szülőknek is egy kikapcsolódás, amikor kettesben vannak, csak egymással foglalkoznak.

Sosem éreztük úgy, hogy "lepasszoljuk" a gyerekeket a nagyszülőkhöz, akármikor is hagytuk ott őket.

Távol lakunk tőlük, a gyerekek is szeretnek ott lenni, a nagyszülők is örülnek a lehetőségnek, hogy több napig unokázhatnak.

Az el nem alvás ellenére is ott hagynám, előbb-utóbb úgyis meg kell szoknia, hogy nélkületek alszik el.

Az is lehet, hogyha tudja, hogy nem vagytok ott, gond nélkül el fog aludni.

2013. ápr. 22. 14:48
 25/38 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező! Mindenkit lepontozol, aki nem ért Veled egyet? Miért vagyok én attól rossz, mert ÉN nem mennék a gyerekeim nélkül nyaralni? Legközelebb kérlek írd ki a kérdésed mellé, hogy csak az írjon, aki egyet ért abban, hogy menjetek! És akkor nem lesznek olyanok, akik a másik oldalt képviselik. Egyébként meg a kérdésedből nem tűnt ki, hogy 1. 2 éjszakáról van szó, 2. a gyerekkel is mentek hosszú időre! Ne haragudj, nem vagyok gondolatolvasó! Egyébként meg a kérdésed szerint Te is arra hajlasz, hogy még nem érett rá, de mindenkire haragszol, aki ebben egyetért Veled? Nem értem! Legközelebb kérlek próbálj megadni minden fontos infót és fogalmazz pontosabban!

A fentiek tudatában mostmár azt mondom, hogy egy hétvége nem a világ 60 kmre a gyerektől. Így elmennék. De 1 hétre vagy többre biztos nem hagynám a gyerekeimet senkire csak hogy engem ne zavarjanak! De hangsúlyozom, ez ÉN VAGYOK!!!!! Igaz mi 13 év együttlét után vállatuk az első babát, szóval voltunk eleget kettesben!

Jöhetnek a lepontozók!

2013. ápr. 22. 14:59
 26/38 A kérdező kommentje:

25: úgy lehetnek ilyenek a pontok, hogy tökmindegy én mit nyomok, ha mindenki más lepontoz...

De akkor most gyorsan végigfutok és adok mindenkinek egy zöld kezet :-)

2013. ápr. 22. 15:01
 27/38 Golan Trevize ***** válasza:
72%

Amúgy kedves kérdező, nem kötözködés, meg ilyenek de érdekel:

Neked nincs igényed arra, hogy két napot kettesben tölts a férjeddel?

2013. ápr. 22. 15:02
 28/38 anonim ***** válasza:
56%
25: Mindenkit lepontoztak, nem csak azt, aki azt írta, hogy nem menne. Szerinted csak a kérdező pontozhat? Bocs, de elég buta dolog így, ilyen stílusban nekiesni a kérdezőnek. Ha ennyire számít neked a pontozás, akkor javaslom, hogy a gyerekvállalás, nevelés kategóriába ne nagyon írj válaszokat a továbbiakban. :) :) További szép napot! :)
2013. ápr. 22. 15:06
 29/38 A kérdező kommentje:

De igen, lenne rá igényem.

Csak úgy nem nagyon menne, hogy közben a lányom utánam üvölt a nagyszülők meg egyedül hagyják a sötét szobában és rácsukják az ajtót :-(

2013. ápr. 22. 15:08
 30/38 A kérdező kommentje:
Az meg nem értem, miért fontos hogy megyünk utána együtt. Ettől a lányom nem fog könnyebben elaludni a nagyszülőkkel.
2013. ápr. 22. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!