Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?
Mondjuk annyiban megvédeném azt, akivel az IQ-fighter anyuka vitatkozik, hogy 1. miért is élne valaki a szüleivel, mert nem szült még? (18 éves korom óta lakom külön, egyetem elejétől) 2. mért tartanák el, csak mert nem szült még? (21 éves korom óta magam tartom el, fizetem az albit, stb.) 3. miért is csak azok nem szülnek, akiket senki sem vesz el? 4. miért bűn, ha még nem talált valaki olyat, aki nem veszi el?
na, posztold tovább a gyerekről a képeket mások elítélése helyett.:)
Igen gáz! Majd ha a gyerek hozzájárul idősebb korában hogy boldog-boldogtalan lássa az ilyen olyan, sokszor intim nem éppen a nyilvánosság elé való képeket, akkor tegye fel. Most egy-két családi fotó rendben van talán, de szerintem ennyi. Ez inkább amúgy azokra az anyukákra jellemző akiknek más értelmes dolog sincs az életében mint a gyereke. A közelebbi ismerősöknek, családtagoknak el lehet küldeni privátban vagy facebook csoportot csinálni...
De ezen kívül még gyászak a selfie-k, "az xy ittvolt-ottvolt ilyet evett, olyat szart ezért remekül van" stb. bejegyzések is. a nagyot mondó idézetek többségének posztolása is gáz, mert jórészt álszent, ál-intelligenskedő, az edzések posztolása és részletezése is gáz, akik komolyabban sportolnak régóta kellő eredményekkel, azok nem hirdetik ezzel az agyukat...
mit mondjak még? tulajdonképpen a facebook posztok 80%-a és ezáltal az emberek is gázak, legalábbis én ezt tapasztalom, az a 10 perc nézelődés az üzenőfalon amit megejtek naponta untig elég, néha még ez is sok...
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!