Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?
Csak még egyszer a gyerek nem KÖLYÖK! A kutyának van kölyke! De intelligencia nem sok van sokaknál úgy látom!
A másik meg h olyan ismerősöm alapból nincs aki azért törölne mert nem like-olom a képét. A szint itt is megmutatkozik. :)
én 2 hete vasárnap, tök jó kis animációs filmet láttam
te?
Köszi, nem szeretem a mozit. :)
De azon kívül hidd el kapcsolódom ki eleget. Ha neked a mozi a legnagyobb szórakozásod, ja vagy csak anyuciék oda engednek el, sz4r ügy. :P
Tudod nekem nem kell engedélyt kérnem senkitől. :) És nem mintha rád tartozna, de nyugodj meg én kapcsolódom ki épp eleget, gyerek nélkül. :)
Te meg hazudd azt, hogy nem érdekel nem is kell gyerek, helyette meg otthon sírsz mert egy akkora bénaság vagy h nincs aki csináljon neked, főleg azért mert még anyuci tart el. :) Hidd el jön a Te időd is. :) Csak várd ki.
milyen anyuci?
bőven 20 felett vagyok, nem otthon lakom, de attól még szeretem az animációs filmeket :D
MOndtam hazudj nyugodtan. :)
Akkor keseregj nyugodtan. Mondtam eljön a te időd is. Nyugi nem kell hárpiának lenned. Sírni sem kell, itt sem kell kitöltened az idegességedet, mert nincs senkid. :) Max 10 év, az intelligencia szinted alapján, és talán meg is lesz az aki épp hozzád illő és alapítotok családot. :)
Ja és még annyit elfelejtettem, nem érzem a viszonyunkat olyan mélynek h levelezésbe kezdjek veled. :)
De látom ütött a dolog. :)
"hol írtam hogy anyám tart el és otthon lakom?
idéznéd?"
Szóval mégis igaz? Azért zavar h írtam. Jajj drágám semmi baj, nem szégyen. :) Csak nem kell okoskodni olyannál amihez nem értesz. :)
gyere át, meghívlak egy kávéra :)
most akkor mégsem tudod idézni? csak a hájadra csaptál és kitaláltad?
de komolyan, adok egy címet, ugorj fel és meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!