Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted is gáz amikor...

Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?

Figyelt kérdés
Csak azzal ne gyertek, hogy a külföldi ismerősök miatt, mert nekem is van olyan, de neki e-mailben vagy privátban küldök és nem naponta.

2014. jún. 16. 22:19
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
43%
Úristen az egyik utolsó komment:D a gyermektelenek befásultak? csak egy kérdés (amire hazudd azt, hogy múlt héten és el fogjuk hinni): mikor voltál utoljára pl. moziban? :D
2014. jún. 17. 13:50
 42/56 anonim ***** válasza:
31%

Csak még egyszer a gyerek nem KÖLYÖK! A kutyának van kölyke! De intelligencia nem sok van sokaknál úgy látom!

A másik meg h olyan ismerősöm alapból nincs aki azért törölne mert nem like-olom a képét. A szint itt is megmutatkozik. :)

2014. jún. 17. 13:51
 43/56 anonim ***** válasza:
7%

én 2 hete vasárnap, tök jó kis animációs filmet láttam

te?

2014. jún. 17. 13:51
 44/56 anonim ***** válasza:
3%
nekem kölyök, mondhatnék rá csúnyábbat is, főleg amilyen a feje :D
2014. jún. 17. 13:52
 45/56 anonim ***** válasza:
68%
Rád is lehetne "szépet" mondani mert agyilag nem sokat produkálsz, de szívesen megnéznék egy képet arról a tökéletes fejedről.
2014. jún. 17. 13:55
 46/56 anonim ***** válasza:
23%

Köszi, nem szeretem a mozit. :)

De azon kívül hidd el kapcsolódom ki eleget. Ha neked a mozi a legnagyobb szórakozásod, ja vagy csak anyuciék oda engednek el, sz4r ügy. :P

Tudod nekem nem kell engedélyt kérnem senkitől. :) És nem mintha rád tartozna, de nyugodj meg én kapcsolódom ki épp eleget, gyerek nélkül. :)

Te meg hazudd azt, hogy nem érdekel nem is kell gyerek, helyette meg otthon sírsz mert egy akkora bénaság vagy h nincs aki csináljon neked, főleg azért mert még anyuci tart el. :) Hidd el jön a Te időd is. :) Csak várd ki.

2014. jún. 17. 14:01
 47/56 anonim ***** válasza:
10%

milyen anyuci?

bőven 20 felett vagyok, nem otthon lakom, de attól még szeretem az animációs filmeket :D

2014. jún. 17. 14:02
 48/56 anonim ***** válasza:
23%

MOndtam hazudj nyugodtan. :)

Akkor keseregj nyugodtan. Mondtam eljön a te időd is. Nyugi nem kell hárpiának lenned. Sírni sem kell, itt sem kell kitöltened az idegességedet, mert nincs senkid. :) Max 10 év, az intelligencia szinted alapján, és talán meg is lesz az aki épp hozzád illő és alapítotok családot. :)

2014. jún. 17. 14:05
 49/56 anonim ***** válasza:
0%

Ja és még annyit elfelejtettem, nem érzem a viszonyunkat olyan mélynek h levelezésbe kezdjek veled. :)

De látom ütött a dolog. :)

"hol írtam hogy anyám tart el és otthon lakom?

idéznéd?"

Szóval mégis igaz? Azért zavar h írtam. Jajj drágám semmi baj, nem szégyen. :) Csak nem kell okoskodni olyannál amihez nem értesz. :)

2014. jún. 17. 14:06
 50/56 anonim ***** válasza:
8%

gyere át, meghívlak egy kávéra :)

most akkor mégsem tudod idézni? csak a hájadra csaptál és kitaláltad?

de komolyan, adok egy címet, ugorj fel és meglátod.

2014. jún. 17. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!