Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?
Kérdező!
Te nagyon gáz vagy !
Sajnos sok olyan ember van a világon, mint te.
Találj már magadnak valami elfoglaltságot,hogy ne másokkal kelljen foglalkoznod.
Sajnálom,hogy ennyire unalmas az életed.
Szerintem gázabb a politikai üzenet, a sok idióta hoax, az oszd meg ês hasonlók.
Ha nem akarod látni a képeket, akkor tiltsd le.
"Érdekes...ma láttam egy cikket, ami arról szól hogy Vilmos herceg 10 hónapos gyereke lépeget...és? Ha ez akkora hír hogy az egész világgal meg KELL osztani, nehogy már ne lehessen a saját gyerekeimről nap mint nap kitenni új képet. "
Azért a te gyereked meg Anglia jövőbeli királya, és anglikán egyház fője között azért van némi különbség.
Nem hiszem, hogy te gyereked megszületését az egész ország várta volna.
Meg mondom oszinten en szivesen nezegetem az ismeroseim kepeit amikor a gyerekerol tesz fel kepet, legyen az akar nap mint nap, :-) inkabb ezt nezegetem mint a rib4ncok pozolasat, felfeju kutyakat, vagy a szakallas not, vagy a csovekre kotott beteg gyerekeket.
Nem ertem jottok itt azzal h egyet tesz-e fel vagy minden nap egyet nem mindegy ha annyira lenyomoznak?
Es igen lattam mar en is eleg bizarr kepet h szo szerint kiesett a gyerek belole es feltettek. Vagy mikor a gyerek nemi szerve kint van az is eleg gaz, ja es vki msr emlitette a dicsekvos kepeket h csak a jstek miatt. :-) de ez meg annyira nem is gaz mont amit eloszor emlitettem.
De ennel szerintem vannak sokkal fontosabb dolgok is, akit meg zavar h kiteszi a gyereke kepet tiltsa uzifalarol h ne lassa a posztjait. :-). Es nezegetheti a betegebbnel betegebb dolgokat.
Egyébként ezt a "szerinted is gáz...?" kezdetű kérdést annyi mindennel folytatni lehetne..
-van aki sportfüggő, minden áldott nap kipostolja, hogy mennyit futott, biciklizett, izzad a teremben
-van aki gasztromániás, minden megfőzött kajáját felteszi, osztja a recepteket, mintha legalább michelin-csillagos étterem séfje lenne
-van aki imád pózolni, kétnaponta profilképet cserél, és úszkál a bókokban
-van aki sporteredményeket tesz ki, meccseket véleményez, és ez most a vb alatt hatványozottan jelen van
-van aki állandóan megosztja a segítségkérő kutyás, cicás, hajléktalanos, beteg kisgyerekes felhívásokat
-van aki bölcs, magvas gondolatokat oszt meg, coelho, müller péter, oravecz nóra fanatikus
és a sor szinte végtelen, a facebook egy közösségi oldal, mindenki azt posztol amit jónak lát, a másiknak meg van joga és lehetősége figyelmen kívül hagyni azt...
tényleg nem értem miért pont a kisgyerekeseket kell megint kipécézni, hadd döntse már el mindenki maga, hogy mit oszt meg és mit nem. megjegyzem, hogy a fenti kategóriák néhányában én is jelen vagyok, tehát nem egy összesített cikizésnek szántam a felsorolást..
Kerdezo, ha barmi zavar a facebookon akkor tiltsd le. Az opciok menube be tudod ugy allitani, hogy bizonyos ismerosok postjai ne jelenjenek meg a falon nallad amikor posztol. Ok ezt nem latjak, hogy te beallitottad tehat nem sertesz vele senkit.
Nekem volt olyan ismerosom aki egyfolytaban napi vallasos idezetekkel bombazta az oldalt. Ugy allitottam be, hogy ne jelenjenek nallam meg a postjai amiket posztol.
Tudod ez olyan mint a TV csatorna. Ha nem tetszik az adas atkapcsolunk egy masik csatornara. :)
tiltsd le őket, én is ezt teszem
bazi unalmas a 20. milyet kaksizott a kölyök kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!