Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak ha naponta felteszik a kérdést, hogy "nem álmodnak habos-babos esküvőről" stb. Azt pedig leszólják aki igen?! Minek kell naponta feltenni a két végletet? Ti nem unjátok már?
1. Nagyon szerelmes magába a kérdező, és azt hiszi, hogy csak a saját álláspontja helyes.
2. Frusztrált a kérdező, mert él valahogy, nem igazán boldog, és nem érti, mások hogy mernek máshogy élni és boldognak lenni.
De amúgy ja, nagyon unalmas már az esküvő/eljegyzés/ téma.
Én is észrevettem. :) Önigazolást keresnek itt, az az értelme.
Gondolom, pár barátnő, vagy unokatesó pont most rendezett, vagy készül rendezni habos-babos ruhás, világraszóló lagzit, mindenki odáig van tőle. A kérdezőnél meg kis homokszem kerül a gépezetbe ilyenkor.
Itt kicsit kiírja magából a kis bizonytalanságot.
Persze, unalmas kicsit, de hadd írják, ha úgy esik jól nekik, én nem bántanám érte őket.
Szerintem akik ezeket a kérdéseket felteszik, azoknak a nagy része csak vállveregetést akar a hasonlóan gondolkodóktól meg esetleg a pasiktól, hogy milyen király csajok. Plusz vannak azok, akiket a családjuk szekíroz. Na, őket tényleg sajnálom, mert sokan tényleg elkeserednek, hogy most akkor ők selejtesek-e, ha nem akarnak 200 vendéget meg hajnalig tartó dajdajt.
Egyébként én nem értem, mi a gond a nagy esküvővel, amíg nem ilyen rongyrázós-dicsekvős-beképzelt borzalom meghívott sztárénekessel, csicsás-méregdrága, de igénytelen ruhákkal, galamböptetéssel és aranyozott hintóval. Azt sosem szerettem, ha vki nagyzol és teszi az agyát, hogy neki mire telik. De ha vki nagy esküvőt szeretne szép helyen, habos-babos ruhával, azzal mi a baj? Én is kisebbet szeretnék, mert a stílusom olyan, de attól még a másik nem gondolkodik hülyén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!