Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?
De azzal jövök. Az egész családommal ott tartjuk a kapcsolatot.
De téged miért bánt az ha más büszke a gyermekére?
Újabb provokáló kérdés..
Ami az internetre felkerül az fent is marad míg világ a világ. Én valahogy nem szeretnék anyám minden 30 évvel ezelőtti képét rólam megtalálni az interneten.
Értelmetlen, valahol számomra "főletlenség" is.
szerintem gázabb ezen vergődni, ha nem vagy kíváncsi valakire, akkor leállítod a követését, és onnantól nem jelenik meg a hírfolyamodban egy bejegyzése sem.
mindkét oldalról érintett vagyok, nekem is van gyerekem, akinek csináltam egy külön csoportot, akit érdekel, hogy mi van velünk, az jelentkezett oda, én meg bátran töltögetem a képeket, amikor kedvem tartja.
ennek ellenére van olyan ismerősöm, aki naponta hat, ugyanolyan rossz minőségű és unalmas képet tesz fel a gyerekéről. nem érdekel túlzottan, így hide-oltam még korábban. ha kedvem tartja, akkor rámegyek az adatlapjára, megnézem, hogy miújság velük, de ennyi.
Te semmi képet nem raksz fel senkiről?Neked minek van a facebook?
Tudod
van
olyan
ismim
akivel
nem
sűrűn
találkozok.
Pari Mari.
Kérdező, miért ide írod az ősanyás topikba?:)) írhattad volna a kultúra/közösségbe vagy a szórakozásba vagy ilyesmi. Ott értelmes válaszok jönnének.
Ezek a nők nem tudják, hogy Zuckerberg bácsi egész csapata látja a képeiket, akkor is, ha jaj, csak a család látja. Nem. Az már örökre ott marad a neten, látják a pedóbácsik is, bármilyen oldalra felkerülhet és stb.
De ők csak addig jutnak agyilag, hogy de büszkék, arra nem gondolnak, hogy vajon az ismerőseiket ezek a képek érdeklik-e, vagy hogy mit gondolnak a volt kollégák, akik emberi lényként ismerték meg őket.
Tényleg furcsa, hogy nem személyes üziben küldik el a külföldi barátoknak, de végülis nem az én dolgom, én csak azt sajnálom, hogy a kisgyereknek nincsenek emberi jogai, hanem megoszthatnak róla bármit a szülei a neten. Neki nincs "joga" a szabadsághoz, pedig mindegyikünknek van...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!