Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted is gáz amikor...

Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?

Figyelt kérdés
Csak azzal ne gyertek, hogy a külföldi ismerősök miatt, mert nekem is van olyan, de neki e-mailben vagy privátban küldök és nem naponta.

2014. jún. 16. 22:19
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
23%
"kedves" 26 os, hidd el az övékét se várta volna senki rajtuk kivül ha nem lennének ennyire rohadt népszerűek!
2014. jún. 17. 10:23
 32/56 anonim ***** válasza:
52%

Szánalmas, hogy azok lettek lepontozva a sárgaföldig, akik nem kapnak idegsokkot, amiért mások naponta tesznek ki képet a gyerekükről. Ha ennyire zavar, iratkozz le az adott ismerősöd követéséről és onnantól kezdve nem látod a megosztásait, ilyen egyszerű. Nem kell szeretni a gyerekeket, de azért még lehetne bennetek annyi, hogy nem "kölykezitek" le mások gyerekeit és normális hangnemet üttök meg.

Engem is sokféle megosztás nem érdekel, mégsem kezdem el sértegetni meg ócsárolni az adott személyt. Ha ennyire nem kedvelném, akkor eleve nem is lenne az ismerősöm...

2014. jún. 17. 10:27
 33/56 anonim ***** válasza:
23%

32-es nalad a pont, asszem a 27es valasz volt az enyem. :-)

Hiaba az ilyen embereknek faj az elet. Vagy irigyek, ki tudja. :-) en csak nevetek ezeken.

Es meg mindig azt mondom inkabb ez mint beteg emberek, kutyak.,.stb

Amugy dragasag aki azt irta h huu mert anglia kiralya gyerekets zult, hidd el az gyermeke se er semmivel tobbet mint az enyem, tied barkie. Ilyen egyszeru. Az h hires nem tohik aranyat.

Aki meg kolykot ir, minositi sajat magat mennyi iq-val rndelkezik. Szanom az ilyet csak.

2014. jún. 17. 10:33
 34/56 anonim ***** válasza:
78%
Én szívesen nézegetem ismerőseim, rokonaim képeit. Persze az állandóan beállított, direkt szépre készített képeket hamar elunom, inkább a rögtönzött, pillanatképeket szeretem. Én is inkább olyanokat rakok fel, amiket úgy elkaptam, ami érdekesnek bizonyul. Nem baj, ha kicsit morcos, vagy nem a legszebb ruhájában van. De én beállítottam, hogy 50 embernél több ne lássa, épp az ilyen rosszallóak miatt, meg hát már rájuk nem tartozik.
2014. jún. 17. 11:15
 35/56 anonim ***** válasza:
16%
Az h nullara lettem lehuzva is bizonyitja h a sok gyerektelen befasult, szomoru eletu csak irigykedik. Ennyi maradt nekik lepontoznak :D nagyon viccesek vagytok. :-)
2014. jún. 17. 11:35
 36/56 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó mindkét oldal le lett pontozva, így sok értelme nincs utolsó kommentednek :)
2014. jún. 17. 11:38
 37/56 anonim ***** válasza:
51%
Most komolyan azt gondoljátok, hogy azért írtam, hogy hülyeség pattogni az idegesítő dolgokon, amikor ignorálni is lehet őket, mert én kontrollálatlanul nyomom fel a gyerekem képeit facebookra?! :D Fel nem tudom fogni, miért gondolnak egyesek egy sima mondat mögé játszmázást és mindenféle mögöttes tartalmat, amit nekik kell kitalálni belőle. Nem. Én tényleg csak unfollowolom azokat, akik nekem nem tetsző tartalmat tolnak (egyébként nem a gyerekes postokat, hanem a "mély" idézeteket és proli vicceket). Nektek is ajánlom! Hátha kicsit nyugodtabb életetek lesz.
2014. jún. 17. 12:41
 38/56 anonim ***** válasza:
44%

Többen írták, hogy ha nem érdekli adott ismerőse 100. fotója a gyerekéről, akkor letiltja. Akkor mégiscsak gáz nem? Mert pont azt éri el a gyereke mutogatásával, hogy a kutya sem lesz rá kíváncsi. Azért a posztolgatáshoz is elkél némi intelligencia, de hát mint tudjuk...

Jól lehurrogtátok a kérdezőt, miközben a legtöbb ember vagy bosszankodik vagy jót mosolyok a gagyi minőségű, uncsi képeken.

Most őszintén, nem szívesebben nézel meg olyan ismerős gyerkőcöt, akiről mondjuk évente feltesz a szülője 3-4-szer? "Jé, mekkorát nőt! Hű, már 6 foga van!" stb...

2014. jún. 17. 13:35
 39/56 anonim ***** válasza:
46%

Tudod, kedves utolsó, az embereknek roppant széles az érdeklődési köre, ami az egyiket érdekli, az a másikat teljesen hidegen hagyja. Nem lehet feketén-fehéren nyilatkozni a témáról, akit érdekel nézi, akit nem, az nem.

Ha van az embernek teszem azt 300 ismerőse, ebből 50 embert érdekel a gyereke, akkor miért ne töltögethetné fel a képeit ezért az utóbbi pártíz emberért? A maradék 250 meg vagy hide-olja, vagy puffogjon magában a sok "pulyáskép" miatt :)

2014. jún. 17. 13:44
 40/56 anonim ***** válasza:
36%
engem azért törölt egy ismerősöm mert nem likeoltam eleget a kölyke képét :D
2014. jún. 17. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!