Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?
Azt en is butasagnak tartom hogy naponta feltegyen valaki mindenféle pozban meg szögben stb.
De szerintem ha tul van egy eletszakaszon a gyerek es latni rajta a valtozast miert ne tegyem fel?
Nalam az elejen volt par ujszulott kep, par 5-6 honapos, 1-1,5 eves korabol nehany majd kb 3 evesen de azzal is mar nyuztak mert regen lattak es megallapitottak milyen nagy lett :-)
Szerintem inkabb ennek van ertelme hogy lassak a valtozast.
Mindenki azt rak fel a közösségi oldalra, ami érdekli, ami éppen foglalkoztatja. Van, aki a gyerekéte büszke, és dokumentálja a fejlődését, van, aki napi szinten oszt meg különböző idézeteket, más meg ész nélkül osztogatja az önreklámozó cégek hülye játékait (lájkold az oldalt, oszd meg a felhívást, és ezer lájk után kisorsolok egy ótvar filléres rézf@.zú baglyot.)Értelme egyiknek sincs, mint ahogy az egész facebooknak se.
t). Bevallom, én is gyakran osztok meg a gyerekről képeket. úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik, vagy zevarja, az nem nyitja meg az albumot, és kész. Vagy blokkol, és ámen.
Nyomorúságog életed lehet kérdező, meg a többinek is :) !
Tiltsd le! Vagy nehéz?
Szánalmas ez a vergődés.
Szerintem ez a kérdés gás meg te hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal és ilyen hülyeségeket írkálsz! Unatkozol? Mi értelme ennek a kérdésnek?
K.P.
Érdekes...ma láttam egy cikket, ami arról szól hogy Vilmos herceg 10 hónapos gyereke lépeget...és? Ha ez akkora hír hogy az egész világgal meg KELL osztani, nehogy már ne lehessen a saját gyerekeimről nap mint nap kitenni új képet.
Ja hogy nem vagyok világsztár? kit érdekel?!
És aki idézetet pakol ki? Van aki nem kíváncsi rájuk, akkor nem nézi meg-ennyi!
Kedves kérdező, ha neked ez nem tetszik, akkor tiltsd le, mert azzal hogy kiírtad ezt a kérdést, még nem fog az az illető kevesebb képet kitenni. Egyébként a saját oldalán mindenki azt oszt amit akar, és amennyit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!