Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted is gáz amikor...

Szerinted is gáz amikor valaki naponta tesz fel a gyerekéről képet a facebookra? Mi értelme?

Figyelt kérdés
Csak azzal ne gyertek, hogy a külföldi ismerősök miatt, mert nekem is van olyan, de neki e-mailben vagy privátban küldök és nem naponta.

2014. jún. 16. 22:19
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
90%
utolsó, megnyugtatlak, a privát levelek sem annyira titkosak, az adathalászat mindenhol jelen van..
2014. jún. 16. 22:44
 12/56 anonim ***** válasza:
51%

Azt en is butasagnak tartom hogy naponta feltegyen valaki mindenféle pozban meg szögben stb.

De szerintem ha tul van egy eletszakaszon a gyerek es latni rajta a valtozast miert ne tegyem fel?

Nalam az elejen volt par ujszulott kep, par 5-6 honapos, 1-1,5 eves korabol nehany majd kb 3 evesen de azzal is mar nyuztak mert regen lattak es megallapitottak milyen nagy lett :-)

Szerintem inkabb ennek van ertelme hogy lassak a valtozast.

2014. jún. 16. 22:48
 13/56 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen csak nem egyformák az emberek. Én is úgy vagyok vele,h a legtöbb fotót csak a családunk zárt csoportjában osztom meg. Nyilvánosan max kéthetente 1 fotót teszek fel, azokat, amik szerintem tényleg nagyon jól sikerültek. De nem zavar, ha vki ontja a képeket, ő dolga (max nem követem, ha már mást sem látni). De ez nem csak gyerekkel kapcsolatban van így. Ahogy írtam, embere válogatja; vannak akik sokat szeretnek megmutatni az életükből, és vannak akik kevesebbet. Vki a nyaralásáról is feltölt 40 képet, vki max egyet. Vki 2 naponta lecseréli a profilképét, vkinek évek óta ugyanaz. Egy pszichológus biztos meg tudná magyarázni, mik az okok :)
2014. jún. 16. 22:48
 14/56 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki azt rak fel a közösségi oldalra, ami érdekli, ami éppen foglalkoztatja. Van, aki a gyerekéte büszke, és dokumentálja a fejlődését, van, aki napi szinten oszt meg különböző idézeteket, más meg ész nélkül osztogatja az önreklámozó cégek hülye játékait (lájkold az oldalt, oszd meg a felhívást, és ezer lájk után kisorsolok egy ótvar filléres rézf@.zú baglyot.)Értelme egyiknek sincs, mint ahogy az egész facebooknak se.

t). Bevallom, én is gyakran osztok meg a gyerekről képeket. úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik, vagy zevarja, az nem nyitja meg az albumot, és kész. Vagy blokkol, és ámen.

2014. jún. 16. 22:50
 15/56 anonim ***** válasza:
45%
Miért idegesít ez bárkit is? El lehet rejteni azok postjait, akik gyakran postolnak olyasmit, ami nem érdekel. Ha mégis érdekel valamennyire, párnaponta megnézheted az illető profilját. Mégis gyakran látok ilyen kérdéseket itt, miért jobb puffogni és elemezgetni, ki miért gáz, mint egyszerűen csak kizárni az életedből azt, ami téged zavar?
2014. jún. 16. 22:52
 16/56 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nagyon gáz!De ennél a selfie még gázabb!
2014. jún. 16. 23:02
 17/56 anonim ***** válasza:
35%

Nyomorúságog életed lehet kérdező, meg a többinek is :) !

Tiltsd le! Vagy nehéz?

Szánalmas ez a vergődés.

2014. jún. 16. 23:04
 18/56 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a 2,5 éves kisfiamról kb 8 kép van kint összesen, néha kirakok egy-egy vicces, vagy aranyos képet. Rengeteg ismerősöm naponta rakja ki a gyerekét, de nem idegesít. Ha nem vagyok rá kíváncsi, továbbgörgetek. Ennyi. Nem csak a gyerekes képek lehetnek zavaróak. Néhány ismerősöm sorsára hagyott kutyák, macskák képével nyomja tele az üzenőfalat, mások politikai cikkeket "erőltetnek" rám. De nem érdekel, tovább megyek, ha nem vagyok rá kíváncsi. Eszembe nem jutna ezért kérdést kiírni meg ilyenen problémázni.
2014. jún. 16. 23:08
 19/56 Paraszt_Mári ***** válasza:
39%

Szerintem ez a kérdés gás meg te hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal és ilyen hülyeségeket írkálsz! Unatkozol? Mi értelme ennek a kérdésnek?

K.P.

2014. jún. 16. 23:58
 20/56 anonim ***** válasza:
16%

Érdekes...ma láttam egy cikket, ami arról szól hogy Vilmos herceg 10 hónapos gyereke lépeget...és? Ha ez akkora hír hogy az egész világgal meg KELL osztani, nehogy már ne lehessen a saját gyerekeimről nap mint nap kitenni új képet.

Ja hogy nem vagyok világsztár? kit érdekel?!

És aki idézetet pakol ki? Van aki nem kíváncsi rájuk, akkor nem nézi meg-ennyi!

Kedves kérdező, ha neked ez nem tetszik, akkor tiltsd le, mert azzal hogy kiírtad ezt a kérdést, még nem fog az az illető kevesebb képet kitenni. Egyébként a saját oldalán mindenki azt oszt amit akar, és amennyit akar!

2014. jún. 16. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!