Volt egy lakásunk, hitellel, meg egy autónk. Kb 20 havi törlesztő részletnek megfelelő pénz a bankban. Azóta van még egy autónk, a férjem jobban keres, mint az első gyerek előtt. (Én is kaptam fizetésemelést így a gyed alatt, kaptam róla levelet, majd jövőre ha visszamegyek élvezni is fogom :) )
Az, hogy mi lesz 18 év múlva semmi garancia rá. Amikor összeházasodtunk volt két átlagosnál jobb fizetésünk, aztán 3 hónap múlva a férjem akkori munkahelyén az egész részleg megszűnt és elküldték. Most szerencsére a fizetés+gyesből megélünk normálisan, ha visszamegyek dolgozni majd spórolni is tudunk.
2014. jún. 2. 10:18
12/16 anonim válasza:
Nálunk 21 hónap van a gyerekek között, ugyanazt a GYED-et kapom majd a kisebbikre is, plusz a nagyobbikra a gyes, a férjem jól keres. Van hitelünk autóra, házra (180 ezer havonta), de mire a nagyobb kiadások jönnek a gyerekekre addigra ezek lejárnak. És én is másfél év múlva visszamegyek dolgozni. Szülőkre nem számíthatunk, eddig is mindent saját magunk teremtettünk meg, de én elég stabilnak érzem a helyzetünket ahhoz hogy be mertük vállalni a két gyereket.
2014. jún. 2. 10:24
13/16 anonim válasza:
Annyi volt fontos, hogy legyen egy külön szobája, mert a nagynak nagyon kicsi szobája van, oda nem fért volna be még egy ágy. Szóval építkeztünk.:)
2014. jún. 2. 13:17
14/16 anonim válasza:
Pl leállamvizsgázzak (egy hónapon belül meg lesz :) és utána dolgozzak a szakmámban rendes munkaidőben 1 évet, mert eddig is dolgoztam de csak részmunkaidőben,párom is vált munkát, félre teszünk ilyesmi tehát kb 1 év múlva már valószínűleg belevághatunk a babaprojectbe
2014. jún. 2. 13:25
15/16 anonim válasza:
Én pont most lettem 29 éves, a férjem néhány héten belül lesz 35 éves. Van egy most három éves nagylányunk és egy 2 hónapos kisfiunk.
Én gyeddel voltam itthon a kislányommal, aztán a szabik igénybevételével sikerült megoldani, hogy ne kelljen gyesre mennem a két babó között, így megint biztosított vagyok, bár kicsit kevesebb pénzzel. A férjem 25-280 ezer forint között hoz haza havonta, hiteles lakásunk van (40e/hó), saját, hitelmentes autónk.
Jól megvagyunk. :)
2014. jún. 4. 12:24
16/16 anonim válasza:
12 hetes vagyok, a babó véletlenül jött össze, nagytesó 7,5 éves.Azt mi se tudjuk, hogy a gyerek miből végez egyetemet. Most költöztünk nemrég egy nagyobb házba, úgyhogy elfér a babó. A többit tuti meg lehet oldani. Egyébként közalkalmazottként 14 éves munkaviszonnyal szerintem 2 évet kihagyhatok :) Mindig van megoldás mindenre, van aki 9 gyereket nevel nagyon szépen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!