Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Ti miért vállaltatok...

Szülők! Ti miért vállaltatok 2 vagy több gyermeket?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 10:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Mi az első babánkat várjuk, de mindenképpen szeretnék másodikat is vagy ha úgy adódnak akkor harmadikat. Én egyke vagyok, tudom milyen rossz volt, hogy soha nem tudtam igazán megbeszélni a gondjaimat senkivel, nem tudtam kivel játszani stb...

A páromék hárman vannak testvérek, látom milyen jól megvannak, milyen jó nekik, számíthatnak egymásra mindenben.

Igazából azt nem lehet megfogalmazni, hogy ki miért szeretne vagy vállalt több gyereket. Mi egyszerűen csak szeretnénk.

2014. máj. 27. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is van testvérem, a páromnak is. Egyértelmű volt, hogy a fiunknak is legyen, szerintünk jó, ha van.
2014. máj. 27. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Én a 3.-at várom, nekem sajnos nagyon rossz a kapcsolatom a testvéremmel, szóval nem azért lett "ennyi" hogy testvéreket adjak az elsőnek, egyszerűen csak szeretjük őket, anyagilag is megengedhetjük szerencsére, de háromnál többet már nem tervezünk! :)
2014. máj. 27. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Mert mindig is két gyereket szerettem volna.

Mert jó azért, ha van tesó.

Mert úgy érzem, így lesz teljes a család.

2014. máj. 27. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Nekün most lesz az első és kisfiú lesz, de mindenképpen szeretnénk majd még, hátha összejön egy kislány is. :)Valamint fontosnak tartom, hogy legyen tesója.
2014. máj. 27. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is van már egy kis fiam, tervezzük majd a kis tesót, ha újra ledolgoztam 2 évet. Én is fontosnak tartom, h legyen tesó, meg persze ugyan úgy ahogy az előttem szóló írta, hátha össze jön egy kislány :) Hármat nem vállalnék, de csakis az anyagi körülmények miatt :(
2014. máj. 27. 12:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Én egyke vagyok, gyerekkorom óta tudom, hogy a gyerekemnek lesz tesója, mert egykének lenni szar (volt nekem).

És a fiamon is láttam, hogy jót fog tenni neki. Jót is tett.

Én is a második fiam születése után éreztem azt, hogy teljes a család, addig nem igazán.

2014. máj. 27. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
3 lányom van,2 nagyon tervbe volt,a 3. a bónusz,imádják egymást,sosem unatkoznak,így jó
2014. máj. 27. 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

Én egyke vagyok,állandóan otthon ültem egyedül,mert apukám nevelt.

A gyerekemnek nem ezt a sorsot szántam,mindenképpen 2 gyereket szerettem volna.

Azt szoktam mondani,hogy azért van 2 gyerekem és nem több,mert 2 kezem van:)!

2014. máj. 27. 18:02
 10/12 Elizabet1979 válasza:

Szia Kérdező!

Nekem négy gyermekem van most vagyok kismama az ötödikkel.Rendezett,biztos anyagi hátterünk van,nagyon nagyon örülünk az új jövevénynek,persze a tesók is.Már kislány koromban azt mondtam a szüleimnek,hogy nagy családom lesz,sok gyerekkel.Egy nővérem van aki nálam 12 évvel idősebb és mikor nekem szükségem volt egy játszópajtásra akkor ő már érettségizett.Tehát úgymond "egyke"voltam,hiába voltak barátnőim,a testvéremmel alig találkoztam.Talán ide vezethető vissza,hogy nekem sok gyerkőcöm van,nem tudom.Egy biztos,imádok nagycsaládos anya lenni,élvezem minden percét,és hálás vagyok a sorsnak,hogy megtehetem,hogy sok gyermeket neveljek.

2014. máj. 29. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!