Hány év után vállaltatok gyermeket?
Hány évesen költöztetek össze,hány évesen házasodtatok és mikor vállaltatok babát?
Saját lakásotok volt már ekkor?
Visszatekintve is így csinálnád?
20 évesen jöttünk össze.
3 év után költöztünk össze.
2 évre rá,25 évesen házasság.
27 éves vagyok,36 hetes kismama,és saját lakásba várjuk a pici lányt.
20 évesen költöztünk össze, 25 évesen házasodtunk, 26 évesen szerettünk volna babát, 32 évesek voltunk (vagyunk), amikor megszületett. Van saját lakásunk.
Semmit nem bántam meg. Talán annyit csinálnék másképp, hogy hamarabb mennék a Kaáli Intézetbe és nem tökölnék éveket sima nőgyógyászokkal.
25 éves koromban jöttünk össze (ő 30 volt), fél év múlva összeköltöztünk, a 2. évfordulónkon már terhes voltam. Nem házasodtunk össze, nem is akarunk. Nincs saját lakásunk se még.
Most is így csinálnám.
21 éves voltam, mikor összejöttünk, majdnem 24 éves az esküvőn. Férjem 5 évvel idősebb.
Az első babánk 10 év házasság után született. Mi akartuk így. Volt lakásunk, autónk, utaztunk rengeteget. És igen, így csinálnám most is :)
Én 23, párom 28 éves volt, amikor összejöttünk. Rá kb. 1 évre költöztünk össze, 33 évesen szültem és nem vagyunk összeházasodva.
Saját házban élünk.
35N
4 hónapja voltunk együtt. Igen, terveztük!
6 éves barátság volt a miénk.
Albérletben laktunk kezdetben. Összeházasodtunk, amikor 9 hónapos volt a lányunk.
Nem rég vettünk saját lakást és tervezzük a következőt. Igazából, bármikor jöhetne.
Semmit sem változtatnék meg. Amikor elsőnek találkoztunk, akkor is szemeztünk már egymással, de csak 6 év után hozott minket össze a sors szorosabban.
Ennek így kellett lennie. :))
Ja, és van egy drága tacskónk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!