Jöhetne a második pici? Vagy mégsem? Ti miért, vagy miért nem vállaltatok második gyermeket?
Szia!
Én ezeken nem is gondolkodtam, egy éves volt a kislányom, amikor terhes lettem a második babával. Most már a pici is 11 hónapos, teljesen jól megvagyunk, anyagilag szinte észre sem vettük, hogy van még egy gyerekünk :)
Az egyetlen negatív dolog a tesóbántás, ezzel már nem tudok mit kezdeni, irtó durván veri a nagy a kicsit.
A nagyszülőket Neked kell lerendezned úgy, hogy a gyerek(ek)nek a legjobb, én örülnék neki, ha valaki segítene, de anyukám messze lakik, anyósom pedig sokat dolgozik és nincs ideje. A kisajátítástól én is féltem, de egyszerűen nem hagytam.
Én pont azért vállaltam a kicsi korkülönbséget, mert így soha nem lesznek magányosak a gyerekeim és ez így is van. Minden verés ellenére imádják egymást, ha valami miatt különválnak a találkozásnál annyira örülnek egymásnak, hogy ilyenkor érzem igazán, hogy megérte :)
Mondjuk az is igaz, hogy két lányom van :)
Én nagyon szeretnék második babát, de nem sikerül. Hétszer voltam terhes, és egy szem egészséges fiam van. :(..... ha az arányokat nézem, kevés az esély...de reménykedem...
Szeretném ha nem egyedül lenne, én egyke vagyok, és voltak jó, és rossz oldalai is, de most hogy felnőtt emberré váltam érzem a hiányát. A testvéri szeretetét, az összetartozásét, a családét, azt hogy lehet valakire számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!