Vállalnátok pánikbetegen gyereket?
Egyedül nem száll buszra, egyutt megyünk. En folyamatosan beszélek olyankor hozza, terelem a figyelmet, az segít. Alapból max a kutyával megy ki egyedül. De pl amikor beteg voltam, elment a gyogyszert kiváltani, bevásárolni, a gyereket hozta vitte az iskolából. Ez mind hatalmas dolog neki es en nagyon büszke vagyok ra, ha időnként valami ilyet csinál, mert tudom, hogy milyen nehez neki.
Nem akarunk kozos gyereket, az enyem is kozosnek számít az o szemében. Mar nem vagyunk olyan fiatalok es egyebkent is eleg egy gyerek. n
2014. máj. 26. 11:09
52/58 A kérdező kommentje:
Ez igaz én is úgy vagyok,hogy ha nem egyedül megyek akkor jobb mert eltereli a figyelmem,hogy van valaki akivel beszélhetek.De van,hogy egyedül megyek.Volt olyan is mikor egyedül is eljártam mindenfele hiába volt ez,de volt,hogy egyszer egyedül mentem és rosszul lettem.Ilyen egyszer volt az évek alatt.
Igen, ez a legrosszabb. Hiaba van mondjuk 10 alkalommal siker élménye az embernek, ha egyszer rosszul lesz, onnantol csak az lesz a fejeben.
Mindenesetre kitartást neked es tényleg keress egy jo pszichológust vagy pszichiátert, ha eddig nem tetted. N
2014. máj. 26. 11:19
54/58 A kérdező kommentje:
Ez igaz,ha pont akkor elkapja az embert jó ideig az lesz az eszébe.Még nem kerestem.De erre a környéken nincs is.Köszike!
Kedves 71%-os! Te egy ìrtó nagy.....( le sem ìrom...)vagy! Igazad van! Semmi köze a beteg gyerekemnek a kérdéshez. Mint látod, a kérdező másba is belekötött pedig az a válaszoló sem volt bunkó. Szóval igen. Mártír vagyok! Kedves ès jóindulatú ember, aki senkit nem akart megbántani, csak félreértelmezték a válaszát és elkezdtek kötözködni vele. Nem tudod felfogni hogy nem volt rossz szandék bennem? Ezt magyarázom itt mar mióta de ti meg sem hallgattok, csak bunkóztok.
2014. máj. 26. 13:29
Mar nem azert, utolso, de en sehol nem láttam, hogy bárki is bunkónak nevezett volna, plane nem en. Bántót irtam. Az nem az en hibám, ha félre olvasod. Hatalmas különbség van a bántó es a bunko között. Pl bántó volt az elso es bunkó az utolso hozzászólásod. N
2014. máj. 26. 13:35
Szerintem meg nem és őszintén mondom, nem is akartam bántó lenni. Haelhiszed, ha nem, az én lelkiismeretem tiszta. Te viszont szándèkosan voltal bunkó és bántó is velem szemben. Ez tény, de mar nem érdekel. Az élet több annál, mint, hogy marhaságokon vitatkozunk és bántjuk egymást. Szóval, minden jót nektek!
2014. máj. 26. 13:49
SIKERÜLT PSZICHOTERAPEUTÁT TALÁLNI? ????
2014. máj. 26. 22:35
Kapcsolódó kérdések: