Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok pánikbetegen...

Vállalnátok pánikbetegen gyereket?

Figyelt kérdés
Vállalnátok úgy gyereket,hogy gyógyszert szedtek és azt nem bírnátok letenni?És ha véletlen becsúszna a baba megtartanátok emiatt?
2014. máj. 23. 09:18
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
*teherbeesni*
2014. máj. 23. 12:39
 22/58 anonim ***** válasza:
* szégyelld * bocs a hibákért, de az ilyen emberek felhúznak nagyon!
2014. máj. 23. 12:41
 23/58 anonim ***** válasza:

Kérdező, te a pszichoterápiáról még nem hallottál? A pánikbetegségnek van speciális pszichoterápiája és igen hatékony, amennyiben a páciens EGYÜTTMŰKÖDIK! Tehát aktívan elvégzi a házi feladatokat, amiket kap, és feladja a pánikbetegségből származó betegség előnyöket. A gyógyszeres kezelés csak egy kezdeti mankó, ami nem hoz végleges gyógyulást pszichoterápia nélkül.

Terhesség előtt abba kell hagyni a gyógyszereket, tehát, ha most elmész terápiára, akkor 2-3 hónapon belül jó eséllyel meg lehet kezdeni a gyógyszer elhagyását. Gyermeket csak ezután célszerű vállalni.

2014. máj. 23. 13:00
 24/58 A kérdező kommentje:
Én nem tudom honnan veszed,de nem pontoztalak le egyáltalán!És senkit sem!Nem tudom miért fogsz rám ilyeneket?!Ja és szerintem még ocsmányul sem beszéltem,csak annyit írtam ugyanúgy eljárok mindenfelé.Nem értem és még te sértegetsz mikor én egy szóval nem sértettelek meg!
2014. máj. 23. 13:07
 25/58 anonim ***** válasza:
Én sem beszéltem ocsmanyul, csupan nem értem, miért kell letámadni azt, aki normalisan valaszol neked! Gondolkodjál mar! Megmondod, hpgy hol írtam neked olyat, hogy Te tuti nem jarsz sehova? Altalánosságban válaszoltam a kérdésedre! Ennyi!
2014. máj. 23. 16:28
 26/58 A kérdező kommentje:
És én betámadtalak téged?Én is ideges lettem mikor beszóltál,hogy az ilyen ne azon rágódjon,hogy szed e gyógyszert,hanem hogy,ha lesz gyereke akkor majd nem tud elmenni egy ünnepségre se meg progira mert pánikbeteg...Tudod a pánikbetegség alattomos betegség.Akkor jön,ha nem számítol rá,de gondolom te nem tudom milyen ez....Úgyhogy hagyjuk is.És te gondolkodjál el kicsit...Mert te egyáltalán nem segítettél a válaszoddal,hanem kioktattad az ilyen embereket...Erről ennyit!
2014. máj. 23. 18:32
 27/58 A kérdező kommentje:
Ja azon is gondolkodjál már el,hogy mikor támadtalak le "-.-"
2014. máj. 23. 18:32
 28/58 anonim ***** válasza:
Mi baj van azzal, hogy elmondtam, hogy elsőnek kezeltesse magát az illető mielőtt terhes lesz, mert ahogy te is fogalmaztál, alattomos egy betegség és nem tudni mikor támad. Mi van, ha a gyerekkel vagy valahol és totál bepánikolsz? Te kezdted az egészet! Nem kioktattalak, csak leírtam a véleményem, erre te nekem estél felháborodva, hogy: "ki mondta, hogy nem megyek el anyák napjára???!! " Pont te! Most írtad, hogy bárhol, bármikor támadhat! Nem értem, mi a gondod...
2014. máj. 25. 11:54
 29/58 A kérdező kommentje:
Én nem állok le veled vitázni és ennyivel ennyi!Te tudod mert te orvos vagy biztos.Akkor is te kezdted...És egyből kioktattad a másikat!a KÉRDÉS pedig az volt vállalnátok e így babát...Én inkább olyan válaszokat vártam akik ebben a cipőben jártak.Nem olyanok válaszát akik így regagálnak ahogy te is...Szerintem egyik válaszoló sem írt ilyeneket mint te!És te kezdted,hogy szégyeljem magam,hogy lepontoztalak,hol ott senkit sem pontoztam le!Ezért meg te szégyeld el magad,hogy vkire ilyet fogsz miközben azt sem tudod,hogy ő volt e.Arra nem gondoltál,hogy más sem ért vld egyet?Ja és te amúgy élvezed,hogy idejársz kötözködni vagy mi?
2014. máj. 25. 16:05
 30/58 A kérdező kommentje:

Ezt írtad elsőre ez milyen hangnem??? És hogy nevelitek fel a gyereket? Megmondjátok neki, hogy nem mentek el az Anyák napi ünnepségre, mert féltek kimenni az utcára? Vagy nem csináltok semmi közös programot, mert pánikoltok? Én emiatt is aggódnék, nem csak a gyógyszer miatt. Nem lenne túl szép a gyerekkor egy pánikbeteg anya mellett, aki ráadásul gyógyszerezi is magát. Kérjetek segítséget, gyógyuljatok meg és akkor! Én ezt tenném.

Ezt rám és Incike nevű felhasználóra írtad ne is próbáld meg tagadni.

2014. máj. 25. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!