Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok pánikbetegen...

Vállalnátok pánikbetegen gyereket?

Figyelt kérdés
Vállalnátok úgy gyereket,hogy gyógyszert szedtek és azt nem bírnátok letenni?És ha véletlen becsúszna a baba megtartanátok emiatt?
2014. máj. 23. 09:18
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

Jaj, most meg sértődöttségből jeleznek kell, hogy amúgy gy te egy mártír csoda anya vagy. Mennyiben kapcsolódik a tartós beteg gyereked a kérdéshez?

Halvány rózsaszin fogalmad nincs a pánik betegségről, pont ugy, mint a nagy átlagnak. Annyiban egyetértünk, hogy kar volt egy percet is pazarolnod a drága idődbol a kerdesre.

2014. máj. 26. 07:46
 42/58 A kérdező kommentje:
Most ezek a válaszok kinek szóltak nekem?Amúgy meg kedves válaszoló aki azt hiszi engem érdekel a pontozás,hát nagyon tévedsz,mert téged idegesít azért írtad szégyeljem magam,hogy lepontoztalak,pedig nem!!!A másik kedves válaszolónak meg annyit,hogy te is belém akarsz kötni sikerült e keresnem már valamit a betegségem miatt minthogy én itt vitázok.Hát ne vitáznák,ha nem lenne okom rá.Ugyanis egyesek direkt hergelik és oktassák itt a másikat.
2014. máj. 26. 10:38
 43/58 A kérdező kommentje:
Azt pedig sajnálom,hogy van egy beteg kisfiad!Tényleg!
2014. máj. 26. 10:41
 44/58 anonim ***** válasza:
En speciel a megsértődött válaszolnak irtam, aki az en véleményem szerint bántó volt. 33, 38 es 41 volt az en válaszom a "balhézók" közül.
2014. máj. 26. 10:43
 45/58 anonim ***** válasza:
Egyébiránt en véletlenül sem próbáltam beléd kötni. En magam is voltam pánikbeteg -egész pontosan vagyok is, mivel ez a betegség nem gyógyítható, csak szinten tartható- es a parom is az. Tisztában vagyok a lehetőségekkel es a korlátokkal.
2014. máj. 26. 10:45
 46/58 A kérdező kommentje:
Most nem értem,hogy te melyik válaszoló vagy.Mert te is névtelen vagy.Akinek a párja is az?
2014. máj. 26. 10:46
 47/58 A kérdező kommentje:
Nektek van gyereketek?
2014. máj. 26. 10:47
 48/58 anonim ***** válasza:

13, 15 valasz is az enyem volt. Majd írok egy "n"t a válaszaimbol végére, jo?

Igen, nekem van parom, aki pánikbeteg. A gyerek nem kozos, csak közösen neveljük.

En a szules utan lettem pánikbeteg, de csak évekkel később ismerték fel. "Szerencsére" kémiai depressziós lettem - ez az, amikor a hormon háztartás felborul, megszűnik a szerotonin termelés es depressziós tüneteket produkál a beteg. Erre hatástalan a pszichoterápia, csak gyogyszer segít es bármikor ujra elo jöhet. Na, emiatt jártam pszichiáterhez, aki felismerte, hogy pánikbeteg vagyok. Erre használtunk terápiát es fejleszt ettünk ki közösen gyakorlatokat, amik -nekem -segítenek.

A parom gyerekkora óta agorafobias, ez váltja ki nála a pánik rohamokat is. Szed gyogyszert es terápiára is jar, ami sokat segít. A ki se lep a hazboltol eljutottunk oda, hogy mar a várost is képes elhagyni, bar a buszon, vonaton időnként pánik rohama van.

2014. máj. 26. 10:54
 49/58 A kérdező kommentje:
Az elég rossz,ha a buszon éri el vagy bárhol.Olyankor mit csinál,ha egyedül van?Én ezért nem igazán szeretek egyedül messzire menni.Amúgy nekem is szülés után jött ki.De,ha visszagondolok terhesség vége felé is lappangott nálam.Voltam úgy mikor teljesen jól voltam és volt,hogy visszajött.Szerintem sem lehet ebből kijönni teljesen.
2014. máj. 26. 11:04
 50/58 A kérdező kommentje:
És ti szeretnétek közös gyereket?Férjednek elég nehéz.ha gyerek kora óta van ez neki.
2014. máj. 26. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!