Vállalnátok pánikbetegen gyereket?
Figyelt kérdés
Vállalnátok úgy gyereket,hogy gyógyszert szedtek és azt nem bírnátok letenni?És ha véletlen becsúszna a baba megtartanátok emiatt?2014. máj. 23. 09:18
1/58 anonim válasza:
Nem szedek gyógyszert de pánik beteg vagyok már több orvos is megállapitotta csak nem mentem vele tovább mert belém nem fognak gyógyszert tömni..más megoldás is van mint a gyógyszer amúgy 12 hetes terhes vagyok...
2/58 A kérdező kommentje:
Akkor annyira pánikbeteg nem lehetel,ha nincs szükséged gyógyszerekre ugye?Gondolom te bárhová elutazol egyedül is ugye?
2014. máj. 23. 09:24
3/58 anonim válasza:
Annyira vagyok pánik beteg h sehova nem megyek ! :) nem kell gyógyszer hidd el! Csak egy jó kineziológus!
4/58 anonim válasza:
A gyógyszertol csak függő leszel és látod ahogy te se nem birod letenni... kérdésed re a válasz igy nem vállalnek gyereket az biztos.
5/58 anonim válasza:
En is vallaltam ugy hogy kozbe gyogyszert szedtem panikbetegsegre a terhesegem alatt is szedhettem nem lett semmi baj, csaszaroztak bar nem ez miatt..
6/58 A kérdező kommentje:
A gyógyszer miatt nem vállalnád be?Te mióta vagy pánikbeteg?
2014. máj. 23. 09:28
7/58 A kérdező kommentje:
És milyen gyógyszert szedtél?
2014. máj. 23. 09:29
8/58 anonim válasza:
Gyerek korom óta! Nem is azzal van a baj h gyógyszert szed valaki de hidd el van más megoldas mint tömni magad a sok szar gyugtatoval
10/58 A kérdező kommentje:
Én nem tömöm magam nyugtatóval amúgy...Akkor elég nehéz lehet neked,ha olyan régóta vagy.És így vizsgálatokra hogy jársz el?
2014. máj. 23. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!