Vállalnátok pánikbetegen gyereket?
Figyelt kérdés
Vállalnátok úgy gyereket,hogy gyógyszert szedtek és azt nem bírnátok letenni?És ha véletlen becsúszna a baba megtartanátok emiatt?2014. máj. 23. 09:18
31/58 anonim válasza:
hát elég fura vagy az már tuti. ezzel semmi bántót nem akartam írni! ezek a kérdések merültek fel bennem. megmondod, mi volt ebben a bántó? miből gondolod, hogy bántó hangnemben írtam? ugyanis a pánikbetegség egyik formája, mikor az illető sehova nem tud elmenni otthonról, ez pedig egy gyerek mellett elég kivitelezhetetlen. ennyit írtam. erre te nekem estél.
32/58 anonim válasza:
szerintem meg igenis te pontoztál le.
33/58 anonim válasza:
Nos, pl en is lepontoztalak. Valoban nagyon banto voltal. Emellett a panikbetegseg es az agorafobia nem ugyanaz, bar az igaz, hogy az agorafobia kivalthat panikrohamot is. A panikbetegsegben a a baj, hogy tulajdonkeppen nincs kivalto ok, nem lehet mihez kotni. Ha lehet, akkor az XY fobia panikbetegseggel.
34/58 anonim válasza:
Szerintem nem volt bunkó! Még írta is, hogy gyógyuljatok meg elsőnek. A kérdés az volt, hogy : ti vállalnátok-e így gyereket?. Ő azt írta, hogy nem és megindokolta. Szerintem korrektül válaszolt a kérdésre és a kérdező fújta fel az egészet bár igaz, hogy utána a válaszoló is lehetett volna kedvesebb. Incike is le lett valami miatt pontozva, ha rá hívatkozunk. Nyugo csajok! Ne egyétek egymást!
35/58 anonim válasza:
Köszönöm a negatív értékelést. Én is viszonoztam szívességed, ha már úgy is bántónak tituláltál, hát legyek is az akkor. Mentségemre legyen mondva, tényleg nem akartam senkit megbántani. Egy félreértelmezés miatt lett ez az egész vita. A másik az, hogy a kérdező sem volt egyáltalán túl kedves, csak őt ugye nem lehet értékelni. Talán egyszer majd megértem, miért is voltam bunkó, mikor azt írtam, hogy elsőnek meg kellene gyógyulni és utána vállalni a gyereket, hiszen ez volt a kérdés. De ti tudjátok! Szerintem már a feje tetejére állt ez a világ! Jó szándékkal válaszol valaki és ez a hála érte. Köszönöm nagyon! Tényleg rendesek vagytok!
36/58 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem pontoztalak le!!!Látod vannak mások is akik nem értenek veled egyet és mégis rám gyanakodtál!Én sem értek vld egyet mégsem pontoztalak le!Pedig megtehetném.Ha akarod lepontozlak és észreveszed,hogy tényleg nemén tettem.
2014. máj. 26. 06:31
37/58 A kérdező kommentje:
És az meg nem neked esés,hogy annyit írtam,hogy ugyanúgy eljárok anyák napjára meg stb...De a te kérdéseid elég bántóak voltak.Na de mindegy.Nem érdekel.Elfogadom,hogy te így gondolkodol.
2014. máj. 26. 06:33
38/58 anonim válasza:
"Köszönöm a negatív értékelést. Én is viszonoztam szívességed, ha már úgy is bántónak tituláltál, hát legyek is az akkor. "
:) Kettőnk között annyi a különbség, hogy engem nem érdekel a pontozás.
39/58 anonim válasza:
Kérdező, nem lenne hasznosabb az energiakat a gyógyulásra fordítani inkabb, mintsem mihaszna parttalan vitákra? Sikerült talalni pszichológust, aki ért a pánik terapiajahoz?
40/58 anonim válasza:
Tudom. Valószínűleg azért van csak 71%-od mert mindenkivel hasonló kedves vagy. Idejöttem, válaszoltam rendesen, leuhurrogtatok, hülyeséget írkáltatatok, belemagyaráztatok mindent a kommmentjeimbe, hogy én így meg úgy voltam bántó, de hogy miért is lettem volna bunkó, azt nem magyaráztátok meg még most sem. Mindegy. Ha nem haragszol, tartós beteg a kisfiam és ma is vinnem kell kontrollra, szóval ennyi időt sem lett volna szabad rátok pocsékolnom, csak marhára zavar mindig, hogy, ha a jószándékom ellenére támadnak. Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!