Jó tanácsért, jó szándékú válaszért mások lepontoznak, lekiabálnak?
Egészen megdöbbent, hogy a legjobb szándékú válaszokért a komolyabbaktól (betegségek, táplálás...) a legegyszerűbbekig (pl. ki milyen pelust használ, gyereknevek stb.) egyesek lepontozzák a válaszolót. Miért?
Lassan már kedvem sincs válaszolni, mert valószínűleg nem is a kérdező, hanem más olvasók lehúzzák meg lekiabálják az embert. Attól félek, az én kérdéseimre sem lesz szívesen válaszoló, ha ez a jelenség így elharapózik az oldalon... Szerintem inkorrekt.
:)
Igazad van, jobb ezen mosolyogni, mint háborogni. Nem ér annyit...
En csodalkozom, hogy meg 76%-on allok... (foleg mas kategoria miatt)
Tudod, a pontozastol nem valtoznak meg a leirt szavaid. Szerencsere. :) Az max azt mutatja meg sok kerdesnel, hogy mennyire vag egybe a te sajat velemenyed a tobbseg szinten szubjektiv velemenyevel.
Van még olyan, akit érdekelnek ezek a pontozások? Én rá sem szoktam nézni. Ha olyan kérdés van, amire tudok válaszolni, akkor megteszem. Nem érdekel, hogy másnak mennyire tetszik vagy sem. A témára koncentrálok és tárgyilagosan közlöm, hogy mit szoktak, hogy szoktam, stb. Ha valakinek nem tetszik, akkor ez van.
Szerintem ne foglalkozz vele, és annyi. Sok az unatkozó, aki ebben éli ki magát, illetve úgy gondolja, hogy mindenki hülye, aki másképp gondolkozik.
érdekes dolog ez a lepontozás. Ugye azt írják, hogy ne foglalkozzunk vele, vannak sajnos olyanok, akik jókedvűkben össze-vissza pontozgatnak. Na igen, de ha már lecsökken a százalékod, akkor meg nem adnak a véleményedre.
engem is rengetegszer lepontoztak ok nélkül.
valaki megkérdezte, hogyan dolgozunk fel valakinek az elvesztését, én leírtam, erre lepontoztak. Valaki elhunyt, én részvétet nyilvánítottam, erre lepontoznak. És nagyon sok ilyen eset van, és én ezeket nem értem. A százalékom meg csak csökken és csökken...
Én őszintén szólva soha nem nézem, hogy hány pontom van, mert azt nézem, hogy mennyire tudok segíteni a kérdezőnek.
Az meg, hogy a többi válaszadó ezért lepontoz, hát nem igazán érdekel. :)
Én sem szoktam pontozni, csak akkor, ha vki tényleg oltári baromságot ír, de általában annak meg is írom nyíltan...és akkor kapom a pirosakat én is. :)
engem egyáltalán nem érdekel a pontozás, de azon azért kínomban felkacagtam amikor ilyen tippelős kérdésnél (felrak a kismama egy képet a pocakjáról és megtippelik a válaszadók hogy hányadik hétben lehet) leírtam hogy hanyadik hetet tippelem és 0%-ot kaptam :D a többi válasz is akörül volt mint az enyém, csak az enyémet random leszavazta valaki valamiért.
tudod sok a frusztrált, ingerült ember, és jól esik nekik feljönni és jó nagy piros kezeket adni. hát egészségükre :)
Én mindig a válasz alapján ítélem meg, hogy valami hasznos volt-e, nem az alapján, hogy hány százalékos az illető. Számomra minden válasz hasznos, ami a kérdésre vonatkozik, nem támadó, kioktató, stb. Még ha ellentétes is a véleménye az enyémmel, ha normális stílusban adja elő, teljesen hasznos válasz.
Ha valaki veszi a fáradságot, és válaszol, én azt fel szoktam pontozni (kivéve a fent említett eseteket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!