Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó tanácsért, jó szándékú...

Jó tanácsért, jó szándékú válaszért mások lepontoznak, lekiabálnak?

Figyelt kérdés

Egészen megdöbbent, hogy a legjobb szándékú válaszokért a komolyabbaktól (betegségek, táplálás...) a legegyszerűbbekig (pl. ki milyen pelust használ, gyereknevek stb.) egyesek lepontozzák a válaszolót. Miért?

Lassan már kedvem sincs válaszolni, mert valószínűleg nem is a kérdező, hanem más olvasók lehúzzák meg lekiabálják az embert. Attól félek, az én kérdéseimre sem lesz szívesen válaszoló, ha ez a jelenség így elharapózik az oldalon... Szerintem inkorrekt.

2014. máj. 20. 10:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
például?
2014. máj. 20. 10:11
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Na, mi verte ki a biztosítékot?
2014. máj. 20. 10:14
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez már elég régóta így van, ez az oldal ilyen. Szinte minden oldal ilyen, ahol lehet értékelni.
2014. máj. 20. 10:17
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

ez azért van mert szerintük az a tökéletes amit ők csinálnak.ők a jó anyucik a többi meg hát..tipikus mondat..minek szül az ilyen gyereket.

Ne foglalkozz velük,nekik ez az egyetlen olyan sikerélmény amit az életbe elértek

2014. máj. 20. 10:21
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Na ezért szoktam le a gyakoriról.ha vkinek nagyon akarsz segíteni,írj privát üzenetet.
2014. máj. 20. 10:21
 6/19 anonim ***** válasza:
55%

Azért, mert a legtöbb hobbiból pontoz le.

De!

Ma volt egy olyan kérdés, hogy ebben az időben egy 1 hónapos babára mit adnának rá, én ott pirosat adtam!

Mert oltári butaságokat írtak!

Hosszú body, plüss rugi, sapka, takaró... Na ez a válasz az, ami nem hasznos.

2014. máj. 20. 10:40
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem úgy értelmezik a pontozást, hogy hasznos-e a válasz vagy sem, hanem hogy egyetértenek-e vele vagy sem. De téged ez miért zavar? Az a célod, hogy 100 pontos legyél? Mert akkor nem kell mást tenned, mint újra regisztrálnod...
2014. máj. 20. 10:44
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Ezen csak mosolyogj:) Nem érdemes vele foglalkozni. Én öt éve vagyok fent, leírom a véleményem, ahol tudok, segítek. Volt, hogy csak azért léptem be gyorsan, hogy tudjak segíteni, aztán mentem is itthonról. Vannak kategóriák, ahol nagyon eldurvulnak a beszélgetések.
2014. máj. 20. 11:01
 9/19 A kérdező kommentje:

Kedves 1. 2.! Például? A legdurvábbnak azt tartottam, amikor egy kérdésre, hogy vállaljon-e az ember lánya 35 felett gyereket, én leírtam, hogy én 39 évesen szültem az első és egyetlen lányunkat - így alakult az életünk, így volt elrendelve felülről... Tény, hogy így volt. Erre elég sokan lehúztak, mert szerintük 30 felett felelősen már ne vállaljon senki gyereket - öreg szatyor lesz a ballagásán stb...

Nem mintha ez átértékelne bármit is az életünkben, de hogy az örömünket mások így lehurrogják, miközben én jó szándékúan és őszintén válaszoltam valakinek.

A legutóbb tegnap vagy tegnapelőtt meg azért kaptam mínuszt, mert Liberót merészelek használni. Nincs alkalmam minden nap fellépni ide, de most hogy szembeültem ezekkel, kicsit "kiakadtam".

A többieknek köszönöm a választ!

2014. máj. 20. 12:00
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

Akkor se tudok mást mondani (látod, engem is lepontoztak itt), hogy a világon semmi jelentősége nincsen annak, hogy itt hány százalékod van. Ez semmin nem változtat. Bármilyen hlye nyomkodhat akármit, azt se tudod, ki az, vannak-e egyáltalán agysejtjei. Nem kell ezzel foglalkozni. Pont ezekért, amiket te is leírtál. Nem minden ember normális, te is tudod.

Azt hiszi, ha ő Huggiest használ, akkor az indokoltabb lesz azáltal, hogy a Liberót lepontozza. Vagy mittudomén. A fene se érti ezeket.

2014. máj. 20. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!