Jó tanácsért, jó szándékú válaszért mások lepontoznak, lekiabálnak?
Egészen megdöbbent, hogy a legjobb szándékú válaszokért a komolyabbaktól (betegségek, táplálás...) a legegyszerűbbekig (pl. ki milyen pelust használ, gyereknevek stb.) egyesek lepontozzák a válaszolót. Miért?
Lassan már kedvem sincs válaszolni, mert valószínűleg nem is a kérdező, hanem más olvasók lehúzzák meg lekiabálják az embert. Attól félek, az én kérdéseimre sem lesz szívesen válaszoló, ha ez a jelenség így elharapózik az oldalon... Szerintem inkorrekt.
ez azért van mert szerintük az a tökéletes amit ők csinálnak.ők a jó anyucik a többi meg hát..tipikus mondat..minek szül az ilyen gyereket.
Ne foglalkozz velük,nekik ez az egyetlen olyan sikerélmény amit az életbe elértek
Azért, mert a legtöbb hobbiból pontoz le.
De!
Ma volt egy olyan kérdés, hogy ebben az időben egy 1 hónapos babára mit adnának rá, én ott pirosat adtam!
Mert oltári butaságokat írtak!
Hosszú body, plüss rugi, sapka, takaró... Na ez a válasz az, ami nem hasznos.
Kedves 1. 2.! Például? A legdurvábbnak azt tartottam, amikor egy kérdésre, hogy vállaljon-e az ember lánya 35 felett gyereket, én leírtam, hogy én 39 évesen szültem az első és egyetlen lányunkat - így alakult az életünk, így volt elrendelve felülről... Tény, hogy így volt. Erre elég sokan lehúztak, mert szerintük 30 felett felelősen már ne vállaljon senki gyereket - öreg szatyor lesz a ballagásán stb...
Nem mintha ez átértékelne bármit is az életünkben, de hogy az örömünket mások így lehurrogják, miközben én jó szándékúan és őszintén válaszoltam valakinek.
A legutóbb tegnap vagy tegnapelőtt meg azért kaptam mínuszt, mert Liberót merészelek használni. Nincs alkalmam minden nap fellépni ide, de most hogy szembeültem ezekkel, kicsit "kiakadtam".
A többieknek köszönöm a választ!
Akkor se tudok mást mondani (látod, engem is lepontoztak itt), hogy a világon semmi jelentősége nincsen annak, hogy itt hány százalékod van. Ez semmin nem változtat. Bármilyen hlye nyomkodhat akármit, azt se tudod, ki az, vannak-e egyáltalán agysejtjei. Nem kell ezzel foglalkozni. Pont ezekért, amiket te is leírtál. Nem minden ember normális, te is tudod.
Azt hiszi, ha ő Huggiest használ, akkor az indokoltabb lesz azáltal, hogy a Liberót lepontozza. Vagy mittudomén. A fene se érti ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!