Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyes...

Miért van az hogy egyes válaszokat annyira leugatnak, lepontoznak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 11:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
máskor meg a kérdezőt,alpári stílusban.Tudom hogy inkább költői a kérdés.
2012. máj. 17. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Mert az emberek ilyenek. Imádnak másokat pocskondiázni, imádnak ítélkezni, meg nagy igazságokat böfögni mindenhova...

A lepontozáson én is felkapom a vizet néha, mert olyan egyértelműen hasznos válaszokat pontoznak le, hogy az már röhejes.

Nyilvánvalóan ezt a választ is lefogják pontozni, de remélem ez a legnagyobb örömük az életben.

2012. máj. 17. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg költői a kérdés :D

Én a tegnapi kérdésen lepődtem meg, amikor valaki családnevelős rémtörténetekről kérdezett a kérdező. Én nem pontoztam le senkit, de mivel azt írtam hogy a kérdés sem és a válaszolás sem etikus, jól le lettem pontozva, gondolom azt hitték hogy én pontoztam le őket. Nem értem hogy miért jó ilyeneken csámcsogni.

2012. máj. 17. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Kiss Boglarka01, azt a kérdést én is láttam, bár amit te írtál, azt már nem. De én is elgondolkodtam rajta, hogy mire jó igazából ilyet kérdezni. Ez olyan pletykás öregasszony stílus, de komolyan... Az ilyen "nahát, mik vannak" típusú kérdések iszonyú fölöslegesek, csak arra jók, hogy vita és veszekedés legyen.

Ráadásul egy lelkiismeretes szakember (aki ilyen családokkal áll kapcsolatban) nem fogja itt kiteregetni az eseteit. Aki meg rossz sorsú gyerekekről akar olvasni, annak ajánlom, hogy olvasson Dickenst vagy Nexø-t, épp elég tanulságos, de ha segíteni nem tud vagy nem akar ezeken az embereken, akkor a fikció is bőven elég.

2012. máj. 17. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:
most nem emlékszem a kérdésre ,de vmelyik nap neki estek a kérdezőnek 10-12 ember mindennek lehordta.Gondolom mennek egymás után a véleményekkel.
2012. máj. 17. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs. nekem az a módszerem, hogy ha meglátom, hogy lepontoztak, hogy értelmetlen vitába fogok keveredni, vagy már keveredtem is, hogy törlöm ki a kérdést a ....-be és akkor nem látom, nem idegesít. beválik :) tanácsolom, hogy te is alkalmazd. egyébként már tuti tiszta ideg lennék, mert mindent magamra tudok venni
2012. máj. 17. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
pl. ilyen a te kérdésed alatt látható kérdés is,(ugyanebben a témakörben) épp most töröltem, mert mindenki 60 %on áll és nem tudni, miért
2012. máj. 17. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha már itt a kérdésed, akkor egy régi kérdésem mesélem el, amibe jól belekötöttek és a végén csak arra ment ki az egész, hogy engem szívassanak:

- egy régi ismerősömről volt szó, akivel már nem tartom a kapcsolatot, de valahol mégis közel áll hozzám. a mai világban (pl. facebook) kapok róla információkat, amik kiderültek róla, az alapján bennem kétségek merültek fel, hogy vajon jól megy-e a sora. Erről akartam szándékosan kívülállókat megkérdezni, hiszen, lehet, hogy én nem látom objektívan a dolgokat.

Azon kezdtek el lovagolni, hogy milyen bunkó vagyok, hogy ilyet kérdezek a háta mögött, meg miért érdekelne, biztos a szeretője vagyok, stb. Persze értelmes válasz nem érkezett.

Érdekes: Mikor föltettem ugyanazt a kérdést, csak még általánosabban (bár az előzőben sem volt olyan, ami a személyiségi jogait sértette volna, csak annyi derült ki, hogy konkrét személyről beszélne), akkor már jöttek a kérdésre valós vélemények, szépen kifejtve.

Szóval a gyakorikerdesek.hu-ból pszichológia tanulmányt lehetne írni. Nem mindegy, hogy "hogy" kérdez az ember.

2012. máj. 17. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, illetve még hozzátenném azt is, hogy mindenki mindig okosabb akar lenni a másiknál. Pedig a kérdezők csak a mindennapi tapasztalatra és gyakorlatra kíváncsiak, ha orvosi vagy tudományos magyarázatot várnának, szerintem azt biztos, hogy a megfelelő internetes oldalon keresnék! S az a baj, hogy az utóbbiból lassan több van, mint a tapasztalati okfejtésből!
2012. máj. 17. 14:01
 10/11 A kérdező kommentje:
igen ilyenekre gondolok.aztán pár nap múlva szinte ugyanolyan kérdésre máshogy reagálnak.
2012. máj. 17. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!