Én annyira igyekszem, mégis mindíg lepontoznak? Miért?
Jajj nem kellene ennyire foglalkozni ezzel a hülye pontozással.Szerintem fölösleges,(legalábbis ebben a formában)én annyit változtatnék rajta, hogy csak a kérdező értékelhetne.Akkor tényleg lehetne tudni, hogy hasznos volt e amit írtál.
ne aggódj, ez biztos van mindenkivel.Hiszen itt rengetegen vagyunk, meg vannak i dióták akik ebben élik ki magukat.
De aranyos vagy!
Miért ezen az oldalon kívül, az életedben mindig mindenkinek megfelelsz?
Ne foglalkozz senkivel, írd a véleményed le úgy, hogy akkor sem bánod meg, ha utólag visszaolvasod.
Hogy más mit gondol, az meg az ő dolga!
Ez a pontozásos rendszer csak azért van szerintem, hogy a moderátorok is jól szórakozzanak az ilyen felháborodott anyukákon! :-D
Van aki viccből pontozgat össze vissza.
Van aki csak azért pontozza le a másikat, mert nem egyezik az ő véleményével.
Tehát hiába akarsz megfelelni ezen az oldalon aztán nem fogsz tudni. :) Tapasztalat.
Van amihez értek, utána olvastam, mégis aki mást állít foggal körömmel ragaszkodik a saját igazához, és örülj, hogy nem hülyéznek le a lepontozás mellett. Mert még az is előfordult velem.
Szóval én már szinte nem is írok, mert nem látom értelmét. Hiába tudok tanácsot adni, mert velünk is történt, nekem is olyan van, mi is úgy csináljuk (vagy nem) mindig lesz akinek más a véleménye és lepontoz.
Miért, itt miért nem 100%-os mindenki???
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Az jutott eszembe, hogy lepontozlak benneteket poénból, de lehet, hogy nem vennétek a tréfát... :-)
(egyik válaszoló vagyok)
:-DDDDD
Ajjjaj, assszem erről talán én tudnék a legtöbbet mesélni. :D
(B)
Ez már régebben is felmerült.Akkor én kérdeztem meg
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!