Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én annyira igyekszem, mégis...

Én annyira igyekszem, mégis mindíg lepontoznak? Miért?

Figyelt kérdés
Vagy mégis hülyeségeket írok?Azt hiszem inkább átmegyek olvasóba...:(((
2010. márc. 31. 14:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat,még az elsőét is,tükör az embernek...néha úgy utálom magam,hogy ilyen lelkizős vagyok.Esküszöm mindíg csak olyan kérdésre válaszolok,amiben biztos vagyok vagy saját bőrömön tapasztaltam.Tudom,hogy sokan kapjuk itt ezt,csak ezt most éppen annyira bántott....

Köszönöm mindenkinek aki írt...

2010. márc. 31. 18:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindkét link érdekes volt,nemrég találtam rá az oldalra,de látom többször felmerült már a kérdés.(bocs újra érte).Akkor nagyon örültem neki,hogy az ember tényleg bármilyen témában bármit kérdezhet itt,de aztán lassan elmúlik az illúzió és aki normális az elmegy,mert megunja,hogy leszólják,meghazúdtolják és csak kevés olyan marad itt,aki tényleg segít a másiknak mindenféle bántás nélkül.De a lényeg,hogy még vannak itt ilyenek...
2010. márc. 31. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!