Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért olyan nagy tragédia ha...

Miért olyan nagy tragédia ha lepontoznak valakit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 13:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én soha nem nézem hogy le vagy fel pontoznak-e?! Megírom a véleményemet és kész. Persze azért arra ügyelek, hogy ne sértsek meg senkit, hiszen senkinek nem látunk bele az életébe.....
2013. márc. 2. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem lenne tragédia, de manapság, kicsit elfajultak a dolgok! Sokszor látom, hogy csak úgy valaki körbejár és nyomkodja a pirosat... Minden ok nélkül... Nagyon utálom.. most is lepontoztak, és ez még nem tragédia, de az igen, hogy a százalékom már csak 69 és ezt van olyan aki a fejemhez is vágja... :(
2013. márc. 2. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tragédia, de van olyan kérdés aminél bosszantó. Van akit zavar, van akit nem, ennyi.
2013. márc. 2. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Na látod most is lepontoztak, igaz már nem vagyok 69 %os, mert kicsit elnéztem valószínűleg azóta felpontoztak egy két helyen... Na de látod itt is le lettem pontozva pedig mit vétettem?
2013. márc. 2. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Én már csakazértis felpontozok mindenkit, aki válaszol, és nem sértő.
2013. márc. 2. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nem a lepontozással van problémám (pont nem érdekel a százalékom), hanem a kicsinyes rosszindulattal, ami mögötte áll. Mondok egy példát. Megkérdezik a gyerekeim nevét. Én ezt leírom, erre kapok 0%-ot. A kérdés szempontjából a válasz hasznos, annak ellenére, hogy a pontozónak nem tetszettek az általam választott nevek, ami pedig teljesen lényegtelen. Ez csak egy példa, száz másikat is vehettem volna. Nekem a morállal van a problémám.

Én elvből csak akkor pontozok, ha valakivel egyet értek, vagy ha tetszik a hozzászólás. Lefelé nem húzok senkit, ha más a véleményem, akkor átsiklom felette, maximum összehúzom a szemöldökömet.

2013. márc. 2. 14:49
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

én már agybajt kapok azoktól a válaszoktól,amik úgy kezdődnek, h. : "biztos le fognak pontozni..." vagy úgy érnek véget, h. "és most jöhet a lepontozás...", esetleg még háborogni is visszajön, h. "na most miért kellett lepontozni?"

azt aláírom,h. idegesítő, ha egy olyan kérdésre adott választ, mint a "melyik a kedvenc színed?" lepontoznak. de sajnos vannak ilyen emberek és mivel az oldal így van kitalálva, h. mindenki pontozhat mindenkit, ezt el kell fogadni.

" Ne írd be még egyszer ugyanazt ,

amit egyszer már előtted valaki beírt!

Ha egyetértesz a véleményével,

értékeld válaszát! " - tehát ha nem ért egyet a válasszal, lepontozhat.

sajnos a kreténeket meg el kell viselni.

2013. márc. 2. 15:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott,köszönöm kérdező!!!

Egyáltalán hol látni ezt a pontozást????

Mert én azért járok fel ide,h már gyakorlatban lévő anyukáktól kapjak választ a kérdéseimre,esetleg én segítsek másnak,nem a pontokat nézegetni,annyira nem érdekel az a része.

2013. márc. 2. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tragédia, engem csak az zavar, mikor egy tök átlagos kérdésnél lepontoznak, mert ez szimpla rossz indulat és nem tudom miért van szükség erre még egy névtelen oldalon is, ahol ráadásul a gyermeknevelés a téma.
2013. márc. 2. 16:03
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem tragédia, tehát értsd nem fogok a Dunának menni, meg leugrani a 4-ről, de idegesítő, ha az ember normálisan válaszol a kérdésre, nem trollkodik, akkor valaki miért leli kedvét abban, hogy hülyegyerek módjára nyomkodja a piros kezet. Engem az idegesít, amikor mindenki ugyanolyan százalékon áll (alacsony), mert az azt mutatja, hogy valami idióta odatévedt és talán anélkül, hogy elolvasta volna a válaszokat, nyomkod lefele.
2013. márc. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!