Miért olyan nagy tragédia ha lepontoznak valakit?
Nekem nem a lepontozással van problémám (pont nem érdekel a százalékom), hanem a kicsinyes rosszindulattal, ami mögötte áll. Mondok egy példát. Megkérdezik a gyerekeim nevét. Én ezt leírom, erre kapok 0%-ot. A kérdés szempontjából a válasz hasznos, annak ellenére, hogy a pontozónak nem tetszettek az általam választott nevek, ami pedig teljesen lényegtelen. Ez csak egy példa, száz másikat is vehettem volna. Nekem a morállal van a problémám.
Én elvből csak akkor pontozok, ha valakivel egyet értek, vagy ha tetszik a hozzászólás. Lefelé nem húzok senkit, ha más a véleményem, akkor átsiklom felette, maximum összehúzom a szemöldökömet.
én már agybajt kapok azoktól a válaszoktól,amik úgy kezdődnek, h. : "biztos le fognak pontozni..." vagy úgy érnek véget, h. "és most jöhet a lepontozás...", esetleg még háborogni is visszajön, h. "na most miért kellett lepontozni?"
azt aláírom,h. idegesítő, ha egy olyan kérdésre adott választ, mint a "melyik a kedvenc színed?" lepontoznak. de sajnos vannak ilyen emberek és mivel az oldal így van kitalálva, h. mindenki pontozhat mindenkit, ezt el kell fogadni.
" Ne írd be még egyszer ugyanazt ,
amit egyszer már előtted valaki beírt!
Ha egyetértesz a véleményével,
értékeld válaszát! " - tehát ha nem ért egyet a válasszal, lepontozhat.
sajnos a kreténeket meg el kell viselni.
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott,köszönöm kérdező!!!
Egyáltalán hol látni ezt a pontozást????
Mert én azért járok fel ide,h már gyakorlatban lévő anyukáktól kapjak választ a kérdéseimre,esetleg én segítsek másnak,nem a pontokat nézegetni,annyira nem érdekel az a része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!