Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért olyan nagy tragédia ha...

Miért olyan nagy tragédia ha lepontoznak valakit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor csak azért pontozzák le az embert, hogy bosszantsák. Ha felbosszantod magad, megadod neki az örömöt, amire vágyott. Én vállalom, hogy szoktam lepontozni is, ha szerintem butaságot válaszol valaki. Ha megkérdezi, le is írom, hogy miért. Ilyenkor rendszerint őt is lepontoz engem, de ez nem változtat semmin. Ha 100%-os akarsz lenni, regisztrálj újra!! Könnyű magas százalékon maradni, annyi a titka, hogy nem szabad leírni a vélemnyedet ;)
2013. márc. 2. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:
én sem értem, kérdező, hogy miért foglalkoznak az emberek a pontozásukkal meg a százalékaikkal. az ég világon semmit sem jelent, engem totál hidegen hagy.
2013. márc. 3. 00:59
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm hogy válaszoltatok.Azért is írtam ki a kérdést,mert már majdnem minden kategóriában ezt látom hogy,na valamelyik már megint lepontozott...stb.

Lássuk be azért jött létre ez az oldal hogy tanácsokat adjunk másoknak.De már lassan nem is erről szól az oldal hanem hogy ki pontozott le.Én nem foglalkozok hogy hány százalékon vagyok.Ha meg olyan pontoz le,aki csak úgy szórakozásból teszi,akkor tegye.Az ilyen emberekre csak azt tudom mondani hogy primitív,buta emberek.

2013. márc. 3. 07:00
 14/14 sumergo ***** válasza:
Engem zavar, akkor, mikor látom, hogy más pont ugyanazt írta mint én, engem lehúznak, a másik meg 100 %-ban hasznos ugyanazzal a válasszal. És igen, ilyenkor meg is szoktam kérdezni, hogy mi a baj, persze válasz nem jön! :-) Persze a Dunának nem megyek ettől, még csak nem is mérgelődök rajta, pusztán kíváncsi vagyok, hogy miért? De mivel választ nem szoktam kapni, ezért kénytelen vagyok arra gondolni, hogy a nevem miatt, mert látják kinek a válasza. Hát egészségükre!!
2013. márc. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!