Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy ha segítek...

Miért van az, hogy ha segítek valakinek a saját tapasztalatommal, és válaszolok egy kérdésre, akkor lepontoznak?

Figyelt kérdés

Nem mintha jelentene valamit is a pontszám. Én tényleg csak segíteni szeretnék!

És még valami: Itt a lányok (úgy vettem észre), valóban kedvesek, segítőkészek. Tisztelet a kivételnek!!

Akkor kik pontoznak le folyton? Nem csak engem, nagyon sok választ, amik valójában hasznosak!!

Köszönöm szépen előre is a válaszokat, és ígérem ÉN senkit nem fogok lepontozni!!!

2012. szept. 1. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom a sok unatkozó tini...nincs jobb dolguk :S
2012. szept. 1. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom kinek mi érdeke fűződik ehhez, de én is csak segíteni akarok és amihez nem értek, nem tapasztaltam abba nem is szólok bele, amit meg tudok saját bőrömön átéltem azt meg a lepontozással tulajdonképpen kétségbe vonják...nem? Egyébként én nem is pontozgatok, csak látom, hogy hogyan állok...
2012. szept. 1. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Itt mindenkit lepontoznak, azt is aki tökéletesen érti a témát, és szakmailag válaszol. Azt meg főleg, aki "csak" tapasztalatot ír le.

Szóval nem kell belőle nagy ügyet csinálni, a pontozáson nem múlik semmi, nem?

Amúgy ez mit jelent?:

"Itt a lányok (úgy vettem észre), valóban kedvesek, segítőkészek. Tisztelet a kivételnek!!" Tisztelet annak, aki nem kedves? :D

Amúgy tényleg, sok jó fej anyuka van itt, sok kedves és jó választ láttam már. Épp ezért tudom, hogy a pontozáshoz elég csak egy unatkozó hülye. Az meg le van tojva. :)

2012. szept. 1. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Jó kérdés és biztos itt is le lesznek pontozva a válaszok...

Én szülésznő vagyok, sokszor próbáltam segíteni itt a kismamáknak, de mindig le lettem pontozva - valószínűleg azért, mert nem a rózsaszín ködöt írtam, hanem a véleményem - és folyton lepontoztak. Meguntam. Ma már inkább csak olvasgatok és bosszankodom. Tudom, hogy nem kéne.

Mondjuk én inkább felfelé szoktam pontozni, olyankor viszont lefelé, ha valaki bődületes hülyeséget ír. De gondolom ez érthető.

Elvileg a válaszok hasznosságát kéne pontozni, nem azt, hogy nekünk személy szerint mi tetszik és mi nem. Pozitív, negatív példa egyaránt hasznos lehet. Mondjuk én csak a kérdés feltevőjének engedném a pontozást....

2012. szept. 1. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Sokan inkább azért is nem válaszolnak,mert bármit írnak,le lesznek pontozva.

Ez az oldal arról szól,hogy mindenki megosztja a másikkal a saját véleményét,tapasztalatát...csak az a baj,hogy akik ezekkel nem értenek egyet,már pontoznak is lefelé...

Ennél nagyobb örömük ne legyen életükben!

2012. szept. 1. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem sokat tudok hozzáfűzni előttem mindenki tökéletesen leírta amit én is erről gondolok. Nagyon sok kedves emberrel találkoztam itt eddig, de olyanokkal is akik annyira sötéten álltak a dolgokhoz és csúnya szavakkal illettek másokat, hogy sokszor a kedvem elment az olvasgatástól. DE jó tudni h többen is így látják :) A ponton meg tényleg nem múlik semmi :) További szép napot mindenkinek :)
2012. szept. 1. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Én is csak arra tudok gondolni, hogy valaki unatkozik, és nincs jobb szórakozása. Jártam már úgy, hogy kiírtam egy kérdést. Nagyon jól jöttek a válaszok, sokat segített mindenki. Volt aki kedvesen írt, volt aki keményebben fogalmazott, de belőle sem a rosszindulat szólt. Ez egyértelműen kiderült, abból, amit írt. Mégis a válaszokat valakik csúnyán lepontozták, pedig nekem mind hasznos volt. Írtam is a kérdéshez kommentet, hogy be lehet fejezni a lepontozást, mert én el tudom dönteni, mi a hasznos számomra és mi nem. Nekem pedig az összes válasz hasznosnak bizonyult. Jártam már úgy is, hogy segíteni próbáltam, latba vetve minden tudásom, és tapasztalatom, igyekeztem kedvesen fogalmazni, hogy ne bántsam meg az amúgy is elkeseredett anyukát, erre lepontoztak. Bosszantó, de ha valakinek ez okoz örömet, azt csak sajnálni tudom.
2012. szept. 1. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdekes h szinte mindenki le lett megint pontozva :D vicc... tényleg vmi unatkozó hülye gyerekek lehetnek:) meg főleg azok akik nem értenek egyet a te véleményeddel...

utolsó előtti voltam :P

2012. szept. 2. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!