Anyukák! Ti miben vagytok otthon? Ez szerintetek is gáz? /kép/
Tudom,hogy számtalan ilyen kérdés szokott itt lenni.Én akkor is írom,hogy itthon egy kényelmes melegítő alsóban és egy trikóban vagyok.Nem szakadt,nem elnyűtt.Így érzem jól magam,és ebben tudok egész nap játszani és rohangálni a lányom után.Ma felugrott az egyik kolleganőm,aki közölte,hogy szerinte gáz,hogy így öltözködöm és attól,hogy anyuka vagyok még kiöltözhetnék.De itthonra minek?Ha elmegyek felöltözök csinosan,de itthon nem.
Szóval ebben vagyok most.Szerintetek is gáz?
Szerintem nem gáz.
Miben kéne lenni? Kosztümben? Nekem pl a farmer is kényelmetlen itthon. Melcsinaci és póló. :) Én is ebben vagyok.
Persze utcára csinosan felöltözök, de itt fetrengeni a gyerekkel teljesen jó a melegítő.
Én leggingsben és hosszított felsőben vagyok itthon, nekem ez a legkényelmesebb.
Egyáltalán nem gáz az öltözéked, és meg kell, hogy jegyezzem, nagyon csinos anyuka vagy, jó alakod van!:)
Köszi,én is így gondolom!Most azért megnyugodtam!
Jajj,hát igen,ez meg a másik.Csak felhívott,hogy épp itt jár a közelben és 10 perc múlva itt lenne,megnézné a lányunkat meg dumálhatnánk kicsit.Erre mondtam neki,hogy jó jöjjön.És hát így vártam,mert ebbe vagyok egész nap.Nem gondoltam,hogy át kellene öltöznöm,azért mert jön.
Ő még nem nagyon tudja milyen ez,nincs még gyermeke.
pont így vagyok felöltözve csak kisebb mint van a tök ugyanilyen pólómon és nem csíkos hanem sima fekete a nacim :D
jól érzem magam, köszönöm :) nemsokára megyünk el, majd átöltözöm akkor :)
A szakadt, foltozott, agyonhordott, pecsétes, kinyúlt melegítő nagyon gáz, életemben nem vennem fel, meg otthonra se, max ha felújítás lenne a házban es besegitenék.
Amit linkeltel, az jo, bar a nadrág nem az esetem. En farmert hordok meg rendes felsot itthonra, igy bármikor bárki jöhet es en is bármikor mehetek, fel vagOk öltözve normálisan. Nyáron tunika es leggings.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!