Otthon dolgozó anyukák, mit dolgoztok?
Én régen tanítottam itthon, most egy alapítványt vezetek, bár ezt nem csak itthonról, de mondjuk 70%ban.
Szerintem masszázst, gyermekfoglalkozásokat (aki ilyen beállítottságú), babamasszázst lehet otthonról.
Fülbelövést. Pedikűr- manikűr- belőlük Dunát lehet rekeszteni, de kevés a jó szakember szerintem. Shellac- kevés helyen van és keresett lenne.
Múlt héten voltam egy cipőboltban. Nálunk kevés hely van, ahol cipőt lehet venni a gyerekekre. A tulaj egy szobát leválasztott a házból, külön bejáratot tett rá és berendezte boltnak. Szamos, Richter, Falcon, DDStep és Superfit cipőket árul. Nagyon kedves nő és marha jól mehet neki a bolt. Pedig reggel 8-11ig és du. 16-18-ig van nyitva.
első vagyok,én is masszázson,konkrétan babamasszázson,tornán gondolkodom:) A sminkhez,körmös cuccokhoz érzékem,kedvem lenne,de tényleg Dunát lehet velük rekeszteni.
2 kicsivel vagyok itthon,még szeretnénk egyet,jó lenne olyan meló a gyerekek mellett,ami "rugalmasabb",magamnak osztom be nagyjából és nem fix napi 8-10 óra.
Amúgy óvodapedagógus vagyok.
én egy ajándék cégnek dolgozok be, a kézzel készített ajándékokat csinálom, rakom, ragasztom össze itthon. régen dolgoztam náluk, akkor teljesen más beosztásban, nem is jó a kézügyességem, de belejöttem :)mondjuk ha azt nézem, nem annyira jó a fizu mint ha bejárós lennék, viszont tényleg nem gond ha betegek a gyerekek, mert itthon vagyok, ha mást nem, éjjel dolgozom.
előtte ruhákkal foglalkoztam, nagykerben megvettem, vaterán eladtam, de ma már nem megy jól vagy máshogy kéne csinálni, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!