Dolgozó kismamák, titeket mi inspirál abban, hogy még az utolsó hetekben is dolgoztok, hogy bírjátok?
Hát, a mi cégünk sajna sem nem ember- és legkevésbé bababarát hely.Ha itt megtudják vkiről, hogy terhes, máris közutálatnak örvend, mert tudják, hogy kevésbé terhelhető, és azok a bizonyos előjogok, hogy pl. előbb megy ki szünetre, hogy még idejében visszaérjen ( mert nálunk a szünet be nem tartása fegyelmi vétségnek számít), általában nagy felháborodással jár.Az egyik kismama társam az első időszakban nagyon hányós volt, legtöbbször ezért késett a szünetről.Főnökünk persze megjegyezte neki, kérte is a csaj, hogy tegyék át másik egységbe, mert nem tudja elvégezni normálisan a kaja-wc stb.dolgait.Nem rakták át, b*sztak rá magas ívből.
Szóval az csak elmélet, hogy kötelesek áthelyezni más munkaterületre, amit el tud végezni az állapotának megfelelően.
Én pont ezt nem vártam meg, inkább leléptem már a 3.hónapban, anyagilag semmivel nem vagyok előrébb, 15 ezer Ft difi van a fizum és a táppénzem között, abból 10 ezer elmegy az utazásomra, 5 ezer ft-ért meg inkább itthon vagyok nyugalomban, nem hagyom, hogy széthajtsanak..
29 hetes km.
Semmi különös nem inspirált, egyszerűen nem érzem azt, hogy ha terhes vagyok akkor otthon kell maradni. Miért kellene? Jól érzem magam. Szeretem a munkámat is és jó emberek közé járni. Meg is bolondulnék otthona 4 fal között. Az olvasás, internetezés, takarítás, mosás főzés nem hiszem, hogy leköti egy egészséges ember teljes idejét a hosszú hónapok alatt.
Amúgy most vagyok 31 hetes kismama és januárig, azaz 36 hetes koromig akarok dolgozni. Utána is csak azért maradok otthon, hogy a babaszoba be legyen rendezve ha esetleg a kislányom hamarabb kibújna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!