Anyukák, Ti szülés után kaptatok ajándékot a férjetektől?
Érdekes.
Én 2 gyereket szültem. Kézzelfogható dologgal nem köszönte meg, tehát nem kaptam Rolex-et, sem autót, de még virágot sem.
Viszont hálás a gyerekekért és szóban mindennap kifejezi a szerelmét irántam. Mindemellett imádja a lányait, és viszont.
Amúgy a férjem nem egy virágosztogató tipus.
És én sem hiányoltam semmit a szülésért cserébe, nálunk ez így volt természetes.
Én az eljegyzésünkre kaptam tőle a kísérő és az eljegyzési gyűrű mellé egy szép nagy aranykarika fülbevalót, és akkor megígérte, hogy ha megszülöm az első babánkat, kapok egy karperecet is.
Két év múlva megszületett a gyönyörű kislányunk és akkorát változott az életünk, hogy örültünk hogy az orvost ki tudjuk fizetni. Nincs már pénzünk aranyra, de még soha nem voltunk ilyen boldogok Soha nem hittem volna: )
9 hós baba anyuja
Megkapjátok az aranyláncot, ajándékcsomagot stb. majd 1 év múlva válóper.
Felesleges, látszat dolgok.
A lényeg elvész.
Nyilván, de itt egyfolytában csak csillog az arany, majdnem mindenki kapott ajándékot.
Nekem meg se fordult a fejemben, hogy kellene kapnom valamit.
Ne legyél már ilyen diplomatikus!
Engem az irritál, hogy mindenki kapot valamit, mintha kapni MUSZÁJ lenne, a szülésért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!