Anyukák, Ti szülés után kaptatok ajándékot a férjetektől?
Igen, elsőre egy arany bokaláncot.
Másodikra és harmadikra egy láncot karlánccal. Bár ezt kissé késve... (11 hónap)
Nálunk szokás, szerintem szép szokás. Meghálálja vele a fájdalmat, amit kiálltam a gyereke érdekében, hiszen ebben ő nem tud segíteni, így utólag "enyhíti" a fájdalmat :-)
Nem, azt mondta örüljek, hogy csinált nekem gyereket :)
off. mindenkinek megvan az ajándék Karira a családban, erre közölte nekem nem vett semmit, mert nem tudja mit szeretnék. ha ötleteket adok (apróságok) akkor meg hümmög hogy nem jó...szóval nekem kari ajándék sem jár (mint ahogy szülinapi névnapi valentin napi stb stb) :(
csak az utolsót akarom felvidítani kicsit. Mióta házasok vagyunk, mi sem adunk egymásnak ajándékot, hanem, ha van pénzünk, közösen veszünk magunknak valamit. Például hűtőt, vagy Mikulásra most vettünk magunknak egy Ufesa kávéfőzőt. Karácsonyra, ha minden jól megy, mosó- és mosogatógép kerül a fa alá. Nem is igénylem. Ha eszébe jut valami, annak nagyon örülök, de tudom, hogy nincs sok pénzünk, és be kell osztani. Nekem az lesz a legnagyobb ajándék, ahogyan majd először ránknéz szülés után, és az, amilyen tekintettel a kisfiára fog nézni.
Egy kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!