Terhes a lányom és meg akarja tartani! Hogy akadályozzam meg?
4 éve járnak a barátjával és tegnap bejelenteték,hogy terhes. 18 lesz 4 hónap múlva tehát még kiskorú,de meg akarják tartani a babát. A fiú 25 lesz idén dolgozik meg hát elég pénzesek,de én akkor sem hiszem,hogy ez jó ötlet és ellenzem.Idén érettségizik arra kell koncentrálni.Mivel még nincs 18 ezért van beleszólásom,de ő azt mondta,hogy mire megszüli már rég betölti így nem tudok beleszólni. Hogy van ez? Kerestem interneten cikkeket,de nagyon találtam.
Ugyhogy nagyon megköszönömmém a segítséget!
51/N
Még saját háza is van, ráadásul kertes. Ennek örülni kell. Írtad, hogy pénzes is a fiú, nem lesz anyagi problémájuk, a lányodnak nem kell azon aggódni, hogy a 3 év gyes letelte után vajon lesz-e munkája majd vagy sem. Ebben a helyzetben, lehet, hogy egész életében nem kell majd dolgozni.
Nem, hogy támogatnád a lányod, nem kisgyerek már. Biztatni kellene, hogy minél jobban sikerüljön az érettségije. Nem lesz semmi baj, biztonságban és jó körülmények között feltudják majd nevelni a kicsit. Ráadásul még nem is pár hónapja vagy egy éve vannak együtt, tehát gondolom, hogy azért valamennyire már komolyra fordult a helyzet.
Egyébként felvetethetnéd az eljegyzést. Ha jön a baba és annyira szeretik egymást akkor nem tervezik esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!