Terhes a lányom és meg akarja tartani! Hogy akadályozzam
meg?
Figyelt kérdés
4 éve járnak a barátjával és tegnap bejelenteték,hogy terhes. 18 lesz 4 hónap múlva tehát még kiskorú,de meg akarják tartani a babát. A fiú 25 lesz idén dolgozik meg hát elég pénzesek,de én akkor sem hiszem,hogy ez jó ötlet és ellenzem.Idén érettségizik arra kell koncentrálni.Mivel még nincs 18 ezért van beleszólásom,de ő azt mondta,hogy mire megszüli már rég betölti így nem tudok beleszólni. Hogy van ez? Kerestem interneten cikkeket,de nagyon találtam.
"Ki az a nyomorék 25 évesen, aki még egy rohadt gumit sem tud húzni a farkára?" kettőn áll a vásár. nem csak őt kell hibáztatni, nyilván a lánynak nem volt bekötve a szeme mikor betette neki.
2014. ápr. 3. 12:58
12/57 anonim válasza:
nem bántásból, de hol voltál akkor, amikor 14 évesen összejött egy 21 eves pasival?
szószerint. akkor nem voltál felelőség teljes szűlö mért pont most akarsz lenni? Semmi jogod beleszólni.
2014. ápr. 3. 12:58
13/57 anonim válasza:
#11: Odaírtam előtte, hogy "nem tartottál a lányodnak felvilágosító órát?" 18 éves létére neki is lehetne ennyi esze, hogy vesz egy csomag gumit, vagy szól az anyjának hogy vigye el nőgyógyászhoz, és írasson fel neki fogamzás gátlót.
2014. ápr. 3. 13:01
14/57 A kérdező kommentje:
Szerelmesek voltak és elmondta a lányom,hogy vártak 1 évet.
Ezzel nekem nincs gondom.
Azt mondta,hogy direkt nem védekeztek hiszen eddig gyógyszert szedett. Babát szerettek volna.
2014. ápr. 3. 13:02
15/57 anonim válasza:
Adott esetben én abszolút támogatnám a lányt. A kapcsolat is komolynak tűnik. :)
Fiatal, és? Legyen inkább egész életére lelki nyomorék a bűntudat miatt, hogy megölte a babáját? Mert az anyja ezt akarta? Na ne...
2014. ápr. 3. 13:04
16/57 anonim válasza:
Ha akarták a gyereket, és betervezték, akkor meg végképp nincs beleszólásod.
2014. ápr. 3. 13:04
17/57 anonim válasza:
Szeretik egymást, van jó anyagi háttér, gyereket akartak. Sajnélom de ezeket a tényeket nézve azt kell mondanom, hogy nincs jogod beleszolni.
2014. ápr. 3. 13:07
18/57 anonim válasza:
en20vagyokes ferjem25eves es meg nincs gyerek de majd meglatod mikor megszuletik szeretni fogod nagyon es nem fogod megbanni es
2014. ápr. 3. 13:08
19/57 anonim válasza:
Egyetértek
2014. ápr. 3. 13:08
20/57 anonim válasza:
#15 Egyáltalán nem komoly a kapcsolat, majd 2-3 év múlva verni fogja a kis csaj a nyálát, hogy nem élte ki magát meg a nyakán egy gyerek stb.. Imádok az ilyen felelőtlen idiótákat. Tudom milyen a szitu testvérem is így járt de ő 24 évesen.. Bocsánat kérdező muszáj volt őszinte véleményt nyilvánítanom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!