Terhes a lányom és meg akarja tartani! Hogy akadályozzam meg?
4 éve járnak a barátjával és tegnap bejelenteték,hogy terhes. 18 lesz 4 hónap múlva tehát még kiskorú,de meg akarják tartani a babát. A fiú 25 lesz idén dolgozik meg hát elég pénzesek,de én akkor sem hiszem,hogy ez jó ötlet és ellenzem.Idén érettségizik arra kell koncentrálni.Mivel még nincs 18 ezért van beleszólásom,de ő azt mondta,hogy mire megszüli már rég betölti így nem tudok beleszólni. Hogy van ez? Kerestem interneten cikkeket,de nagyon találtam.
Ugyhogy nagyon megköszönömmém a segítséget!
51/N
Exxi nevű felhasználó válasza:
Állam se fogja engedni egyébként.
Mit nem enged meg?
A lánynak nagy trauma egy abortusz, főleg ilyen fiatal korban. Tisztelni kéne inkább azért, hogy vállalja a következményeit a tetteinek.
Az esetleg más kérdés lenne, hogy ne ő nevelje fel, hanem adják intézetbe, vagy valami.
Abortusz utáni traumával nem biztos, hogy túl jól sikerülne az érettségi.
Sokat nem tudsz ellene tenni. Az más kérdés, hogy szerintem is nagy hülyeség ez a részükről. Éltek egyáltalán együtt? A lányod akar dolgozni, vagy tovább tanulni? Tervezz vmit a jövőben, vagy csak úgy van vele, hogy a pasija családjának van pénze, akik majd eltartják őt élete végéig?... Nem értem őket.
Egyébként hagyjátok már abba ezt a "gyilkos" szöveget. Az az embrió még nem ember, ugyan hogy lehetne megölni vmit ami még nem is él ,igazán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!