Terhes a lányom és meg akarja tartani! Hogy akadályozzam meg?
4 éve járnak a barátjával és tegnap bejelenteték,hogy terhes. 18 lesz 4 hónap múlva tehát még kiskorú,de meg akarják tartani a babát. A fiú 25 lesz idén dolgozik meg hát elég pénzesek,de én akkor sem hiszem,hogy ez jó ötlet és ellenzem.Idén érettségizik arra kell koncentrálni.Mivel még nincs 18 ezért van beleszólásom,de ő azt mondta,hogy mire megszüli már rég betölti így nem tudok beleszólni. Hogy van ez? Kerestem interneten cikkeket,de nagyon találtam.
Ugyhogy nagyon megköszönömmém a segítséget!
51/N
most olvasom a válaszaidat...
Ők akarták a gyereket?? Még csak nem is egy "véletlenke"? Most komolyan, mégis mi a bajod? Én nem látom hol ebben a történetben a probléma. Vagyis igen... TE vagy a probléma!
Kérdező szégyelld magad! Megölnéd a saját unokád?! A lányodnak több esze van mint neked. Akkor teszel a legjobbat velük ha a közelükbe sem mész hacsak meg nem változol!!!
És ha 4 hónap múlva szül akkor simán leérettségizik addigra. Ugyanúgy tud tanulni várandósság alatt mint ahogy más dolgozik.
Nyilván mindig lesz beleszólásod sok mindenbe mert a lányod, de az még nem azt jelenti, hogy mindenben jogod van dönteni fölötte. A helyedben támogatnám, tanáccsal látnám el. Azért ő mégis a lányod és mégis az unokádat hordja a szíve alatt.
Ha én a helyedben lennék biztos ezt tenném, pláne 51 évesen. Örömmel várnám az unokámat.
Az érettségit terhesen is meglehet csinálni, annó az egyik osztálytársam is így vizsgázott le. Nem kell aggódni. Itt inkább az lehet aggasztó, hogy mennyire bulizósak, mennyire jó és biztos a kapcsolatuk.
28 hkm
5 és fél hetes terhes és nem szülésig van 4 hónap hanem amíg 18 lesz.
Nem vészesen bulizosok inkább kettessbe jóban szeretnek lenni és bezárkozni a szobába.
Közölte a lányom,hogy jövöhéten költözne mert a srácnak van saját kertes háza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!