Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogy szoktátok tartani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy szoktátok tartani a lábatok, ha szoknya van rajtatok?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen van pár nő, aki most nem tudom, h direkt vagy véletlenül, de ha a büfében van és szembe ül az ajtóval akkor nem rakja keresztbe a lábát.

Ami azért "vicces", mert bárszéken ülnek, szal elég jól be lehet látni még ha nem is akarja az ember.

Szal most így kellettik magukat vagy véletlen lenne?

2014. márc. 19. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem kelletésből, nem is véleltenül, hanem diretk rakom úgy a lábaim, ahogy Nekem Kényelmes. Letojom, hogy nem nőies és belátni.
2014. márc. 19. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Én keresztbe szoktam tenni, bár nem szoktam szoknyát hordani.

Azt meg, hogy ők miért teszik szét, ők tudják.

2014. márc. 19. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól szétteszem hagy szellőzzön :)
2014. márc. 19. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:

nyáron szoktam bugyi nélkül szoknyában mászkálni, és van hogy néha erről megfeledkezem, és ahol leülök, előfordulhat, hogy valami látszódik.

azt tudom, pasikból eddig még nem volt hiány!

2014. márc. 19. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért Nekem Kényelmes asszonyság hogyan szokta tenni? Mert te is úgy teszed ahogy ő de mégsem írtad le hogy hogyan.... SZIPP

2014. márc. 19. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Összetett láb a minimum. Ha szétteszi az gáz és egy repedsarkú jelzőt ragasztanék rá. Tisztelet a kivételnek illetve annak aki még nem találkozott az etikett szóval!
2014. márc. 19. 15:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Mondom eléggé olyan szaga van.

Szal ez a tipikus 40-es, h mindent bevetek, hátha megcsap valaki.

2014. márc. 19. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 Szétterpesztett lábakkal, hogy minél több gyökeret megbotránkoztassak.
2014. márc. 19. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt csak addig fogod csinálni amíg ki nem provokálsz egy megerőszakolást pár cigótól.

2014. márc. 19. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Jobb ötlet híján hozzám vágsz egy megerőszakolós "érvet"? Mi van, ha közelében sem vagyok a nebántsvirág-típusnak és Nem esnék ilyen "hibába"?
2014. márc. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!