Ti milyen szoknyákat szerettek/szoktatok hordani? Van olyan szoknya, a mi már gáz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:35
1/5 anonim válasza:
Én általában farmerszoknyát hordok.
2/5 anonim válasza:
énis farmerszoknyát:) néha szövet! de térdig egyik sem ér csak mini:)
3/5 anonim válasza:
Combközépig érő farmer szoknyát hordok, most csak ez van. :D
De szeretnék venni majd egy A vonalú, térd fölé érő szoknyát, mert az nagyon tetszik és jól áll is szerintem. :)
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Fekete csipkeszoknyát, fekete tüll alapú anyagszoknya csipkeszegéllyel, mindkettő határozottan, de esztétikusan térd fölé érő. Néha fekete farmerszoknyát, vagy skótkockás, de nem csak hagyományos színű rakottszoknyát. Meg van hosszú, bokáig érő fekete muszlinos szoknyám is. Amilyen szoknyákat undorítónak találok, azok azok, amik olyanok, mint egy hosszabb derékmelegítő lehúzva. Nem tudom jobban körülírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!