Hol lehet kapni ilyesmi tüll anyagú szoknyákat? (Képek lnet)
Figyelt kérdés
Ilyet
vagy ilyesmi szoknyájú ruhát
ilyesmi anyagból
És ha láttatok légy szí írjátok le melyik boltban, hol!
2012. jan. 7. 18:57
1/8 anonim válasza:
szerintem ez vmi borzalom,bocsi :) sztem ne is keress ilyet..jobb ha őszintén elmondom,inkább ne csinálj hülyét magadból..
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, és nem az volt a kérdés h. miylen és hogy horgyak-e ilyet, hanem, hogy hol lehet kapni!!!!!!!
2012. jan. 7. 19:29
3/8 anonim válasza:
H&M-ben láttam hasonlót, de olyanokat, mint a képen, vagyis, a GYEREKOSZTÁLYON. Szóval ilyet inkább gyerekek hordanak. De, ha ilyesmit szeretnél nem gond, manapság igen extrém dolgok is divatosak, de én a a helyedben varrónőhöz mennék és megmutatnám neki a fotókat, hogy ilyet szeretnék. Kb olyan 6000Ft-ból meglenne (az én komplett szalagavatós ruhám is annyi volt, itt a bonyolult szabásminta ami dobhat az áron)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ez sokat segített főleg hogy 3 utcányira van tőlem egy varrónő!
2012. jan. 7. 20:43
6/8 A kérdező kommentje:
Melyik Tally Weijlben láttad?
2012. jan. 8. 19:45
7/8 anonim válasza:
Pest, Aréna pláza, de a Corvin plázában is láttam
8/8 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni egy képet? Nagyon meg köszönném!
2012. jan. 8. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!