Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17évesen terhes vok. Mit tegyek?

17évesen terhes vok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17éves vok. 2hete lefeküldtem a barátoomal.védekeztünk de lecsuszott a gunmi. a menszeszem azota késik.lehetséges h terhes vok.nagyon kétségbe vok esve eddig még tesztet nem mertrem csináltatni.a barátom melettem, áll.anyámék megtudják kitagadnak a családbol ök nem állnak melettem teljesen ki fognak akadni nem merek szolni. a vetélés felejtös nem tudnám kapartatni magam.1 megoldás maradtz az öngyilkosság.nagyon félek.félek h a gyerekemet ha megtartom rosz körülmények közt kéne felnevelni azt nem szeretném és még a sulit sem fejeztem be.mit tehetnék?örökbeadni megint nem szeretném.nagyon félek kérem vki ha tudna vmi ötletet az irjon.köszönöm
2008. júl. 24. 12:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
56%

Ja, világos, te nem is fogsz majd se gyes-t, se családi pótlékot kérni, mi?

Meg majd éldegélsz abból, amit olyan fantasztikusan már megteremtettél magadnak, nem?

2009. aug. 13. 13:54
 32/41 anonim ***** válasza:
58%

Szánalmas vagy. És enyhén álomvilágban élsz. Ennyi képzettséggel te az utcát fogod söpörni és még boldog lehetsz hogy iylen állást legalább kapsz.

Akkor nem rajtunk fogsz élni, hanem kezdetben a rokonságon, majd utánna rajtunk. Hát sok szerencsét. Szegény szüleid. Sőt szegény gyerek ! Ha nekem ilyen anyám lenne, tudod, inkább kaparjanak ki, amíg nincs öntudatom. Én szégyellnélek. Főleg hogy még itt vered is magad, hogy sikerült 17 évesen felcsináltatnod magadat.. Ezek aztán a nagy életcélok, leányanyává válni, 17 évesen kipréselni egy gyereket a hüvelyeden, élni másokon, respect, a te fajtád hiányzik még az emberiségnek.

2009. aug. 13. 15:23
 33/41 anonim ***** válasza:
43%

Bocsi,de most 1-2 napig nem

fogok tudni írni,mert megyek ki anyukámékhoz NewYork-ba,ugyanis szerintem ki fogok költözni hozzájuk a barátommal.Ki mondta neked,hogy nem fogom folytatni a sulit cicuskám?!

De, fogok kérni.És? te nem fogsz? Nem verem magam képzeld ;) ... mért nem írtok privibe? sztem senki sem kíváncsi arra hogy itt miket írogatunk egymásnak.

Na puszillak titeket drágáim.

2009. aug. 13. 20:22
 34/41 anonim ***** válasza:
Én csak annyit kívánok neked, hogy szakadjon át a gátad is szülésnél.
2009. aug. 13. 22:54
 35/41 anonim ***** válasza:
New Yorkba, mi? Bííztos.
2009. aug. 14. 01:10
 36/41 anonim ***** válasza:

Kislány nem én nem fogok kérni, mivel ezt a kort már elkerültem és hopsza nincs gyerekem.

Nyujorkba persze, én meg a pápához megyek bodzaszedőversenyre.

Kérd már meg a kedves nyújorkiakat akkor, hogy tanítsanak meg bizonyos nyelvtani anyagokra, meg kérd már meg akkor a nyújorkiakat hogy mutassák már meg, hogy kell felhúzni egy kotont vagy bevenni egy tablettát vagy hogyan kell nem ostoba droid 17 évesnek lenni akinek nem a szülés meg a leányanyaság az életcélja.

Engem az még nem is izgat igazán, hogy az életedet elsza.rod, csak az a baj, hogy megtartod a gyereket és pont a te fajtád szaporodik. És tényleg, én is csak annyit kívánok, hogy legyen a gyerek minimum 5 kilós, és érezd úgy hogy egy kamiont préselsz ki az orrlyukadon. Tudom újdonság, de ha menstuálsz, meg ha fa.sz járt már a lábad között, a 17 éves szervezet még akkor sem alkalmas a szülésre. De majd ezt úgyis meg fogod tapasztalni záros határidőn belül.

2009. aug. 14. 05:46
 37/41 anonim ***** válasza:
53%
le sem tudod irni.mar itt vagyok kint.tok szep itt minden.mi a bajotok velem?utalom h valaki nem is ismer és ilyeneket irogat rolam.privatba irjatok.
2009. aug. 14. 22:41
 38/41 anonim ***** válasza:
Persze, mert ez csak úgy megy, hogy hipp-hopp már kint is vagyok, ugye? Rád biztos nem vonatkoznak az elég szigorú bevándorlási szabályok, amik az USA-ban vannak, nyilván. Ennyit kamuzni...
2009. aug. 14. 23:37
 39/41 anonim ***** válasza:
58%

Kislány, most komolyan: és szerinted ki a kutya seggét izgatja, hogy hol vagy?

Bőven elég rólad annyit tudni, amit leírtál, tinianyu aki nem tud védekezni és büszke rá. A társadalom szemétje.

2009. aug. 15. 18:54
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
nem most fogunk kikoltozni.mert kamuznek?
2009. aug. 16. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!