17évesen terhes vok. Mit tegyek?
Ja, világos, te nem is fogsz majd se gyes-t, se családi pótlékot kérni, mi?
Meg majd éldegélsz abból, amit olyan fantasztikusan már megteremtettél magadnak, nem?
Szánalmas vagy. És enyhén álomvilágban élsz. Ennyi képzettséggel te az utcát fogod söpörni és még boldog lehetsz hogy iylen állást legalább kapsz.
Akkor nem rajtunk fogsz élni, hanem kezdetben a rokonságon, majd utánna rajtunk. Hát sok szerencsét. Szegény szüleid. Sőt szegény gyerek ! Ha nekem ilyen anyám lenne, tudod, inkább kaparjanak ki, amíg nincs öntudatom. Én szégyellnélek. Főleg hogy még itt vered is magad, hogy sikerült 17 évesen felcsináltatnod magadat.. Ezek aztán a nagy életcélok, leányanyává válni, 17 évesen kipréselni egy gyereket a hüvelyeden, élni másokon, respect, a te fajtád hiányzik még az emberiségnek.
Bocsi,de most 1-2 napig nem
fogok tudni írni,mert megyek ki anyukámékhoz NewYork-ba,ugyanis szerintem ki fogok költözni hozzájuk a barátommal.Ki mondta neked,hogy nem fogom folytatni a sulit cicuskám?!
De, fogok kérni.És? te nem fogsz? Nem verem magam képzeld ;) ... mért nem írtok privibe? sztem senki sem kíváncsi arra hogy itt miket írogatunk egymásnak.
Na puszillak titeket drágáim.
Kislány nem én nem fogok kérni, mivel ezt a kort már elkerültem és hopsza nincs gyerekem.
Nyujorkba persze, én meg a pápához megyek bodzaszedőversenyre.
Kérd már meg a kedves nyújorkiakat akkor, hogy tanítsanak meg bizonyos nyelvtani anyagokra, meg kérd már meg akkor a nyújorkiakat hogy mutassák már meg, hogy kell felhúzni egy kotont vagy bevenni egy tablettát vagy hogyan kell nem ostoba droid 17 évesnek lenni akinek nem a szülés meg a leányanyaság az életcélja.
Engem az még nem is izgat igazán, hogy az életedet elsza.rod, csak az a baj, hogy megtartod a gyereket és pont a te fajtád szaporodik. És tényleg, én is csak annyit kívánok, hogy legyen a gyerek minimum 5 kilós, és érezd úgy hogy egy kamiont préselsz ki az orrlyukadon. Tudom újdonság, de ha menstuálsz, meg ha fa.sz járt már a lábad között, a 17 éves szervezet még akkor sem alkalmas a szülésre. De majd ezt úgyis meg fogod tapasztalni záros határidőn belül.
Kislány, most komolyan: és szerinted ki a kutya seggét izgatja, hogy hol vagy?
Bőven elég rólad annyit tudni, amit leírtál, tinianyu aki nem tud védekezni és büszke rá. A társadalom szemétje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!