17évesen terhes vok. Mit tegyek?
Kedves engem fikázó hozzászóló!
Nam engem kellene kioktatni,hanem egy 17 éves gyereklányt,akinek annyi esze sincs,hogy sex közben védekezzen!
De kérdezhetek?
Akkor mit akar az élettől?????????
Nehogy már rábeszéljek egy GYEREKET, hogy szüljön egy gyereket a szüleinek vagy az államnak....mivel...HA FIGYELMESEN ELOLVASTA VOLNA...a szülei nem igazán örülnének.
Köszönöm a hozzám való nincs mit!
Nem az ész kellene osztani,főleg nem így!
Akkor igaza van!
Szülje meg az a gyerek a babát,maga pedig nevelje fel,vagy fogadja gyerekestől örökbe!!!!!!!!!!
Köszönöm a lehetőséget!
szia! nagyon szépen köszönöm a segitséget és h melletem álltatok.kivéve zat az 1személyt de ö nem érdekel.reggel 5körül csináltam meg a tesztet mert aludni se tudtam negativ lett:) 8körül meg meg is jött szoval ugy néz ki h minden oké.legközelebb a barátomra ragasztom a gumit h ne csusszon le XD tényleg nagyon köszönöm a tanácsokat sokat segittetek hatalmas kö esett le a szívemröl de azt hiszem a barátomérol is. már én sem értem magam h milyen hülye vok h az öngyilkosságra is gondoltam nagyon meg vtam ilyedve teljesen kétsége estem. végre ma már nyugodtan fekszem le mert az a jo pár napos idegeség kikészitett.
még1x nagyon nagyon köszönöm kívánok minden jót Nektek!!!
millionyi puszzi!!!!!
köszönöm
Ha csináltál tesztet és az negativ, akkor nincs gond, máskor jobban vigyázzatok. Ezt főleg a fiúval probáld megértetne.
Ha pozitiv a teszt három lehetőséged van, első helyen mindenképpen az, hogy megtartod. Hidd el nem fogsz kilógni a sorból. Második a kaparás, de az brutális és veszélyes is. Harmadik a hormonális magzatelhajtás, ami Magyarországon tiltott, de Bécsben nem. Sajnos elég drága, kb 120.00 Ft., plusz utiköltség. A lányom egy honapja esett át rajta. Ha érdekel, keress meg magánlevélben és megirom a részleteket. Magyarországról telefonon bejelentkezel ( nem árt németül tudni, vagy olyan barátnőt megkérni, hogy segitsen, aki tud németül ), kapsz egy időpontot, ami 4-5 napos várakozást jelent. Az adott napon bemész a kilnikára, ott csinálnak még egy ultrahangot és utána kapsz 3 tablettát. Az egyiket ott beveszed és jöhetsz haza. A másik kettőt három nap mulva itthon. ( nem árt ha nőgyógyász van a közelben! ). Ettöl megindul a vetélés, kicsit többet fogsz vérezni, mint menseskor, de nem vészes. Előfordulhatnak görcsös fájdalmak, ezért éredemes erre is gyogyszerrel készülni.
Hoppá, most látom, volt egy negativ teszted. Örülök, hogy így alakult, remélem tanultatok belőle.
U.
én is terhes vagyok :)
szintén 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!