Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17évesen terhes vok. Mit tegyek?

17évesen terhes vok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17éves vok. 2hete lefeküldtem a barátoomal.védekeztünk de lecsuszott a gunmi. a menszeszem azota késik.lehetséges h terhes vok.nagyon kétségbe vok esve eddig még tesztet nem mertrem csináltatni.a barátom melettem, áll.anyámék megtudják kitagadnak a családbol ök nem állnak melettem teljesen ki fognak akadni nem merek szolni. a vetélés felejtös nem tudnám kapartatni magam.1 megoldás maradtz az öngyilkosság.nagyon félek.félek h a gyerekemet ha megtartom rosz körülmények közt kéne felnevelni azt nem szeretném és még a sulit sem fejeztem be.mit tehetnék?örökbeadni megint nem szeretném.nagyon félek kérem vki ha tudna vmi ötletet az irjon.köszönöm
2008. júl. 24. 12:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
3%

Kedves engem fikázó hozzászóló!

Nam engem kellene kioktatni,hanem egy 17 éves gyereklányt,akinek annyi esze sincs,hogy sex közben védekezzen!

De kérdezhetek?

Akkor mit akar az élettől?????????

Nehogy már rábeszéljek egy GYEREKET, hogy szüljön egy gyereket a szüleinek vagy az államnak....mivel...HA FIGYELMESEN ELOLVASTA VOLNA...a szülei nem igazán örülnének.

Köszönöm a hozzám való nincs mit!

Nem az ész kellene osztani,főleg nem így!

Akkor igaza van!

Szülje meg az a gyerek a babát,maga pedig nevelje fel,vagy fogadja gyerekestől örökbe!!!!!!!!!!

Köszönöm a lehetőséget!

2008. júl. 26. 01:43
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászóló! Te nem tudsz olvasni, vagy csak ennyire hülye vagy??? Ott írja, hogy védekeztek, csak történt egy kis malőr. Ilyen bárkivel előfordulhat. De szerintem senki nem bíztatott senkit arra, hogy úgy szüljön, hogy nem kész rá, nem tudja felvállalni, nem elég érett hozzá. Jómagam azt írtam, hogy ne tartsa meg, ha még nem gondolják úgy, hogy nekik ez kéne, pláne, ha a párja sem dolgozik. Persze valaki volt szíves lepontozni, mert ugyan miért is ne. De hogy lehet valaki olyan tapló, mint te, kedves utolsó válaszoló? Miért kell így lebaszni szegényt, amikor már így is gondolom parázik össze vissza, és főleg, hogy nem is csak úgy bele a vakvilágba keféltek, hanem volt bennük annyi felelősség, hogy óvszert használjanak. Akkor minek így kioktatni? Vagy tanulj meg tisztességesen beszélni, vagy neked nincs sok keresnivalód emberek között.
2008. júl. 26. 09:44
 13/41 A kérdező kommentje:

szia! nagyon szépen köszönöm a segitséget és h melletem álltatok.kivéve zat az 1személyt de ö nem érdekel.reggel 5körül csináltam meg a tesztet mert aludni se tudtam negativ lett:) 8körül meg meg is jött szoval ugy néz ki h minden oké.legközelebb a barátomra ragasztom a gumit h ne csusszon le XD tényleg nagyon köszönöm a tanácsokat sokat segittetek hatalmas kö esett le a szívemröl de azt hiszem a barátomérol is. már én sem értem magam h milyen hülye vok h az öngyilkosságra is gondoltam nagyon meg vtam ilyedve teljesen kétsége estem. végre ma már nyugodtan fekszem le mert az a jo pár napos idegeség kikészitett.

még1x nagyon nagyon köszönöm kívánok minden jót Nektek!!!

millionyi puszzi!!!!!

köszönöm

2008. júl. 26. 10:01
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök neki, hogy végül minden jól alakult! :))) Vigyázz magadra! Szerintem lassan elgondolkodhatnál a tablettás védekezésen is, az nem ilyen rizikós. Minden jót!
2008. júl. 26. 13:13
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Örülök,hogy nem lett baj,szerintem is tabizz, meg esetleg még mellé óvszer és akkor tuti :)
2008. júl. 28. 21:01
 16/41 anonim válasza:
75%

Ha csináltál tesztet és az negativ, akkor nincs gond, máskor jobban vigyázzatok. Ezt főleg a fiúval probáld megértetne.

Ha pozitiv a teszt három lehetőséged van, első helyen mindenképpen az, hogy megtartod. Hidd el nem fogsz kilógni a sorból. Második a kaparás, de az brutális és veszélyes is. Harmadik a hormonális magzatelhajtás, ami Magyarországon tiltott, de Bécsben nem. Sajnos elég drága, kb 120.00 Ft., plusz utiköltség. A lányom egy honapja esett át rajta. Ha érdekel, keress meg magánlevélben és megirom a részleteket. Magyarországról telefonon bejelentkezel ( nem árt németül tudni, vagy olyan barátnőt megkérni, hogy segitsen, aki tud németül ), kapsz egy időpontot, ami 4-5 napos várakozást jelent. Az adott napon bemész a kilnikára, ott csinálnak még egy ultrahangot és utána kapsz 3 tablettát. Az egyiket ott beveszed és jöhetsz haza. A másik kettőt három nap mulva itthon. ( nem árt ha nőgyógyász van a közelben! ). Ettöl megindul a vetélés, kicsit többet fogsz vérezni, mint menseskor, de nem vészes. Előfordulhatnak görcsös fájdalmak, ezért éredemes erre is gyogyszerrel készülni.

2008. júl. 29. 05:08
 17/41 anonim válasza:
100%

Hoppá, most látom, volt egy negativ teszted. Örülök, hogy így alakult, remélem tanultatok belőle.

U.

2008. júl. 29. 05:13
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

én is terhes vagyok :)

szintén 17/L

2009. aug. 9. 23:48
 19/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kérdező - a dátumból ítélve - már nem 17 éves, és amint olvashattad, ő nem is terhes.
2009. aug. 10. 00:06
 20/41 anonim ***** válasza:
bocsi..harapd le a fejem
2009. aug. 10. 02:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!