17évesen terhes vok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17éves vok. 2hete lefeküldtem a barátoomal.védekeztünk de lecsuszott a gunmi. a menszeszem azota késik.lehetséges h terhes vok.nagyon kétségbe vok esve eddig még tesztet nem mertrem csináltatni.a barátom melettem, áll.anyámék megtudják kitagadnak a családbol ök nem állnak melettem teljesen ki fognak akadni nem merek szolni. a vetélés felejtös nem tudnám kapartatni magam.1 megoldás maradtz az öngyilkosság.nagyon félek.félek h a gyerekemet ha megtartom rosz körülmények közt kéne felnevelni azt nem szeretném és még a sulit sem fejeztem be.mit tehetnék?örökbeadni megint nem szeretném.nagyon félek kérem vki ha tudna vmi ötletet az irjon.köszönöm2008. júl. 24. 12:57
21/41 anonim válasza:
Hú de sértődékeny a kisasszony. Nem szóltam hozzád egy rossz szót sem kicsilány, de sebaj.
22/41 anonim válasza:
nem vagyok sértődékeny,de nem néztem a dátumot :)
23/41 anonim válasza:
Nem a kérdezőhöz, hanem a kommentelő tinianyucinak:
és te erre ilyen toszottbüszkevagy? Grat. Taigetosz-érett példány.
24/41 anonim válasza:
igen . büszke vagyok hogy lesz egy egészséges gyerekem, akit fel tudok nevelni majd rendesen :)
26/41 anonim válasza:
az anyagiakban nincs gond,és a segítségben sem. a szeretetben meg főleg nincs :) azért bírom, h attól h 17 évesen vki gyereket szül,már tuti nem élehet rendes élete a gyerekének.hát ez nálam nem így van :) de elnézést hogy jó sora lesz a babámnak.
28/41 anonim válasza:
Jaj kicsicsillag akkor egy percre ne játszd szerény odaadó terézanyu olcsó kínai utánzatát, és arra adj nekem választ, hogy veled mi lesz, azon kívül, hogy az ilyenek élnek pl az adónkból mert suliba járni büdös, rendes tanulmányokat elnyerni büdös, jó munkát szerezni büdös, és sokkal bulibb 17 évesen oly hülyének lenni, hogy összerakunk egy gyereket, a hozzátartozók vagy az állam nyakán élünk, és még verjük is rá a mellünket hogy nekem dejó voltam oylan köbgyök hogy teherbe essek 17 évesen. Csak gratulálni fogok. A gyerek nyilván büszke lesz a leányanya anyucijára. Neked meg biztosan szuper életed lesz, melyik 17 évesnek nem az az életcélja, hogy gyereket neveljen?
29/41 anonim válasza:
az igen :)
nekem az az életcélom kicsi szívem :) és képzeld,nyolcadik végéig kitűnő voltam.utána közgazdasági szakközépiskolába jártam,és képzeld el, ott is tanultam,és szintén jó eredményeim voltak. hupsz..elhiszem h neked nem, de attól még nem kell mást leszólni drágaságom..ja, és képzeld nem a te adódból fogunk élni..le se írom h miből,mert a végén még az lesz,hogy dicsekedek vele.
'7 éves Tinianyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!