Hogy lehet hogy az óvónéni folyton fent van a FB-n?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy Facebook-os, csak pár hete kezdtem el feljárogatni rendszeresen, mert egy gimis barátnőmmel szoktunk beszélgetni, aki nemrég szült, mint én. Mikor a kicsim alszik, rá szoktam írni.
Viszont mindig látom a kijelzőn, hogy a nagyobbik gyerekem óvónénije, akinek reggel 8kor beadtam a gyerekemet, 9órától már fent van a FB-n, telefonon. ÉS ez kb 3 hete tünt fel, de azóta is napi szinten rendszeresen látom. Hogyan lehet ez? Egyedül gyüjti be a gyerekeket 7től, a másik óvónéni meg csak 10re jön. Jó, a dadus is ott van már 9 felé, de akkor is ő hogyan van fent egész nap FB-n? Nem a gyerekekkel foglalkozik?
Érti ezt valaki? Köszönöm.
2014. márc. 20. 12:39
21/25 anonim válasza:
És ha facebookon írnál rá, nem telón? Amit írtak előttem is, pl. ebédbefizetés, akármi. Ott látszik, mikor olvassa el az üzenetet. Kiírja alul. Még ha nem is válaszol...
22/25 anonim válasza:
Mindenképp írj valami kamukérdést. Aztán majd írd meg, mi volt.
23/25 anonim válasza:
Engem például állandóan online-nak mutat a facebook mobilról, pedig a chat ki van kapcsolva. A kis mobiljel miatt viszont sokszor azt hiszik, ott vagyok, és írnak, mintha chat lenne, pedig én alapból nem szoktam chatelni, csak levelezni, azt jobban szeretem. Nem biztos, hogy egész nap azt nyomkodja. :D
24/25 anonim válasza:
Hát azért, ha megoszt, likeol, hátteret cserél, akkor azt csak nyomkodással lehet. :D
25/25 anonim válasza:
Ja, jól van, azt a hozzászólást nem olvastam el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!