Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy az óvónéni...

Hogy lehet hogy az óvónéni folyton fent van a FB-n?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy Facebook-os, csak pár hete kezdtem el feljárogatni rendszeresen, mert egy gimis barátnőmmel szoktunk beszélgetni, aki nemrég szült, mint én. Mikor a kicsim alszik, rá szoktam írni.

Viszont mindig látom a kijelzőn, hogy a nagyobbik gyerekem óvónénije, akinek reggel 8kor beadtam a gyerekemet, 9órától már fent van a FB-n, telefonon. ÉS ez kb 3 hete tünt fel, de azóta is napi szinten rendszeresen látom. Hogyan lehet ez? Egyedül gyüjti be a gyerekeket 7től, a másik óvónéni meg csak 10re jön. Jó, a dadus is ott van már 9 felé, de akkor is ő hogyan van fent egész nap FB-n? Nem a gyerekekkel foglalkozik?

Érti ezt valaki? Köszönöm.

2014. márc. 20. 12:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

lehet nem is ő van fent. nálunk csak nekem van regisztrációm, viszont a férjem lóg fent :)

vagy lehet reggel felszalad mikor csönben esznek a gyerekek, utána szól valamelyik gyerek, lerakja a telefont és úgy marad

2014. márc. 20. 12:41
 2/25 A kérdező kommentje:
Fiatal 25 éves lány, nincs még se férje, se gyereke. A telefonja mindig nála van, azon szoktuk mi szülők hívni, ha van valami, pl Gézuka ma nem megy, vagy Gézuka már holnaptól ismét megy oviba. MEg folyamatosan fent van, mert a kijelzőn van hogy azt mutatja, 4órája van fent telefonról.
2014. márc. 20. 12:43
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőméknek pl egy fb-juk van , a férje nevével fut, de Ő szinte soha nem használja, viszont a feleség állandóan fent van. De az is lehet,hogy bejelentkezik és néha felnéz!
2014. márc. 20. 12:43
 4/25 anonim ***** válasza:
14%
Ezt én is észrevettem, régi osztálytársam,most óvónő, de napközben is lájkolgat meg küldi a játékfelkéréseket!
2014. márc. 20. 12:46
 5/25 anonim ***** válasza:
14%
Én is ezt tapasztalom, hova jár a kicsi helyileg?
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak belépett és nem lépett ki.én is így szoktam.kb mindig be vagyok jelentkezve de csak akkor megyek fel ha alszik a gyerek
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én óvónő vagyok és lehet, h azt mutatja, h fent vagyok de a telefonom miatt ami automatikusan bejelentkezik. Nyilván nem ezzel foglalkozok napközben:-) Legfeljebb mikor alszanak a gyerekek, de akkor nehogy már vkinek probléma legyen.
2014. márc. 20. 12:49
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus, a mai okostelefonok világában ez miért hökkent meg bárkit is?? A telefon egész nap be lehet jelentkezve anélkül, h valaki hozzányúlna!
2014. márc. 20. 12:51
 9/25 anonim ***** válasza:
28%
Telefonról nem tudsz játékfelkéréseket küldeni!
2014. márc. 20. 12:53
 10/25 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy be van jelentkezve, és néha ránéz. De folyton képeket rak fel, meg megoszt, meg felkérést küld, egy nap kb 3x megváltoztatja a borítóképét.
2014. márc. 20. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!