Hogy lehet hogy az óvónéni folyton fent van a FB-n?
Nem vagyok nagy Facebook-os, csak pár hete kezdtem el feljárogatni rendszeresen, mert egy gimis barátnőmmel szoktunk beszélgetni, aki nemrég szült, mint én. Mikor a kicsim alszik, rá szoktam írni.
Viszont mindig látom a kijelzőn, hogy a nagyobbik gyerekem óvónénije, akinek reggel 8kor beadtam a gyerekemet, 9órától már fent van a FB-n, telefonon. ÉS ez kb 3 hete tünt fel, de azóta is napi szinten rendszeresen látom. Hogyan lehet ez? Egyedül gyüjti be a gyerekeket 7től, a másik óvónéni meg csak 10re jön. Jó, a dadus is ott van már 9 felé, de akkor is ő hogyan van fent egész nap FB-n? Nem a gyerekekkel foglalkozik?
Érti ezt valaki? Köszönöm.
lehet nem is ő van fent. nálunk csak nekem van regisztrációm, viszont a férjem lóg fent :)
vagy lehet reggel felszalad mikor csönben esznek a gyerekek, utána szól valamelyik gyerek, lerakja a telefont és úgy marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!