Ti mit szólnátok, ha folyton azzal piszkálnának, hogy
nem hasonlît az apjára gyerek?
Figyelt kérdés
Még csak 2 hónapos és a férjem csalàdja folyton azzal jön, hogy ez a gyerek tiszta anyja, de màr bàntó hangsùllyal. Nekem ez nagyon rosszul esik és sokszor nem igazàn tudom, hogyan reagàljak rà. Eleinte nem vettem zokon, de màr sok egy kicsit. Könyörgöm, még csak 2 hónapos! Olyan mintha ezért nem szeretnék annyira.
2013. szept. 2. 07:14
1/9 anonim válasza:
Nem szabad, hogy foglalkozz vele. Az apja azért téged választott a gyermeketek anyjának, mert örömmel veszi, ha gyermeke az anyukájára hasonlít! Vedd úgy, olyan szép, mint Te. Ennek apuka is örül! Két szépség az életében!
2013. szept. 2. 07:21
2/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt, ráadásul még azzal is meg lettem gyanúsítva, hogy nem A férjemtől vannak, mivel nekem elég karakteres vonásaim vannak és azt örökölték.
2013. szept. 2. 07:25
3/9 anonim válasza:
Buta emberek dilijével miért foglalkozol? En rákontráznék és azt mondanám, hogy ja igen mert biztos a postásé. Aztán kiröhögném őket.
2013. szept. 2. 08:08
4/9 anonim válasza:
Szánalmasak..
2013. szept. 2. 08:14
5/9 anonim válasza:
Mondd mosolyogva hogy "igen, anyukám is mondta hogy tiszta ilyen voltam ennyi idősen".
2013. szept. 2. 08:33
6/9 anonim válasza:
Én azzal nyugtatnám őket, hogy ha kívülről rám hasonlít, akkor a személyisége biztos apja lesz :) én nem szidom őket, nem is ismerem őket, nem tudom, mennyire akarnak bántani és te mennyire vagy érzékeny. Nekem még pocakban van a kisfiam, de mindenki azzal jött a 3d-s képek után, még maga az orvos is, hogy egy az egyben az apukája. Most már kezdenek kitalálni a rokonok egy-egy vonást, ami talán az enyém is, de ez csak kompenzáció, mert folyton csak a férjem hozták fel, és szerintem azt hiszik, ezzel megbántanak. Engem nem zavar egy kicsit sem, akkor sem, ha tényleg kiköpött apja lesz, és belőlem semmi sem látszik rajta. Szerintem vedd lazábban, nagy valószínűséggel téged sem akarnak bántani ezzel, csak őszinték.
2013. szept. 2. 08:45
7/9 anonim válasza:
Tudom,hogy nem ugyanaz a kategória,de nekem a fordítottja esik rosszul. Folyamatosan azt mondják, ez a gyerek tiszta apja,pont úgy néz ki,mint az apja, vagy tiszta nagymamája. Majd rám néznek lesajnálóan, hát rád egyáltalán nem hasonlít, biztos,hogy te vagy az anyja? Volt olyan mikor ismerős ( párom ismerőse) esett nekem,hogy szerinte nem is én szültem. Na én ezt hallgatom már egy éve. Pokolian fáj.
2013. szept. 2. 08:49
8/9 anonim válasza:
Egyébként az hogy a gyerek valamelyik szülőre hasonlít az nem törvényszerű,hiszen a gének nagyszülőkről öröklődnek.
vagyis megkérdezném anyósomat, ő kivel ment félre...ha már ennyire piszkál.
2013. szept. 2. 09:56
9/9 anonim válasza:
Én is visszaszólnék valami vicceset, pl. hogy: még mindig jobb, mintha a postásra hasonlítana :)
Amúgy a nagynál nálunk is az volt, mint amit a 7-es válaszoló írt: mindenki azzal jött, hogy tiszta apja ez a gyerek, rám nem is hasonlít, biztos, hogy az anyja vagyok-e és hasonlók. Egyszer az egyik ilyen "kedves" beszólásnál eldurrant az agyam és kicsit túlreagálva a dolgot elmagyaráztam az illetőnek, hogy a 42. héten 22 órát vajúdás után sikerült csak kinyomnom azt a 4 kilós gyereket, aki szerinte nem is az enyém és ha gondolja, szívesen megmutatom a bizonyítékot :) Köpni-nyelni nem tudott, de nem is szólt be többször :)))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!