Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegem van az okos öregasszony...

Elegem van az okos öregasszonyokból! Ti h birjátok az extrahülye kioktatásokat? V csak én botlok folyton ilyenekbe?

Figyelt kérdés
párhetes koraóta kapom az okos megjegyzéseket, h ártézi kútról adjam a vizet a gyereknek, meg mi az h nem adok vizet az anyatejes babámnak igy szomjan fog halni, meg 5,5hónapossan ült a fiam a babakocsiba, kötözzem le mert még nem szabad ülnie és tegnap megkaptam amitől szakadt a cérna h milyen anya vagyok ilyennek nem való gyerek.az történt h elmentem a gyógyszertárba, nálunk az orvosi váró és a gyógyszertár egy terembe van.váróterem televolt betegekkel és ezért a fiamat (8hónapos) kint hagytam az épület előtt, az épület eleén nagy ablakok vannak igy végig láttam, jól elvolt.mikor kimentem egy nénike nekem esett h milyem anya az ilyen aki kint hagya a gyerekét mert el kéne tőllem venni..... szerintetek normálisak?azt hiszik h mert ők már x évesek igy viselkedhetnek velem mert én fiatal vagyok?
2013. okt. 13. 17:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Abban egyetértek, hogy egy percre sem szabad egyedül hagyni egy babát, akkor sem, ha látod az ablakon keresztül. Sajnos egy olyan világban élünk, ahol megtörténhet bizony, hogy elrabolják. Lehet, hogy te szépen végignézed messziről, de mire odaérsz üres a babakocsi. Ültetni meg tényleg nem ajánlott addig, amíg nem ül fel magától.
2013. okt. 13. 18:04
 2/32 A kérdező kommentje:
nem felültettem hanem magától ült már, egy kis faluban lakom és max 4 méterre volt töllem,inkább vittem volna be mindenféle virusos beteg közé?
2013. okt. 13. 18:09
 3/32 anonim ***** válasza:
98%
Nem vagy normális, hogy kinnt hagyod a gyerekedet.
2013. okt. 13. 18:12
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Ha egy kutya megtámadja? Ha egy autó elüti, mert balesete lesz? Ha valaki fellöki véletlenül? Felelőtlen vagy az biztos!
2013. okt. 13. 18:15
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem vedd le a kérdést, mielőtt valaki jelenti a gyámügynek milyen felelőtlen vagy.
2013. okt. 13. 18:15
 6/32 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a betegváróban sincsen kevesebb vírus vagy baci...
2013. okt. 13. 18:16
 7/32 A kérdező kommentje:
elfelejtettem h itt csak szuperanyukák vannak
2013. okt. 13. 18:18
 8/32 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem hagynám kint a gyerekem.

1 mp kikapni a kocsiból,beülni vele az autóba és már el is rabolták.

Hogy lehetsz ilyen felelőtlen???

2013. okt. 13. 18:19
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Te szerintem nem tudod felfogni mi az a felelősség. Kis csitri, akinek még játék való nem gyerek
2013. okt. 13. 18:19
 10/32 A kérdező kommentje:
egy kertesház van átalakitva kerités és kapu is van, kutya nincs szóval nem az úttest mellett hagytam és nem is az ajtóba hanem az ablakhoz toltam.de minek is magyarázkodok....
2013. okt. 13. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!